Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaasa on energia- ja teknologiakaupunki. Wasalandian tilalle Vantaan Heurekan ja Oulun Tietomaan kaltainen paikka, jossa lapset, nuoret ja vanhat saavat tutustua ja kokeilla tiedettä ja tekniikkaa. Huvipuistoja on riittämiin. Lapset ja nuoret haluaa osata ja oivaltaa. Samalla syttyä ehkä alalle työvoimaksi. Kaupunki ja työnantajat nyt yhteistyöhön.

Laihian Keskikylän kylähistoriassa on puutteellista ja väärää tietoa.

Seinäjoen liikuntapalveluiden kunnossapitopäällikkö kehui kuinka kuntoratoihin on satsattu koko kaupungin alueella. Höpö höpö, eteläisen Seinäjoen kuntoradalla on lupiineja niitetty, siinä kaikki. Kivituhkaa vois ajaa tännekki ja hommata niitä kuntoilulaitteita että pääsis kuntoilemaan.

Saahan sitä ilmaista mielipiteensä jos tulee epäterveellistä ja pahalta tuoksuvaa hajua mielestäni.

Trump näyttää tavallisen ihmisen silmissä marionetilta, joka valmistelee Amerikkaa jotakin toista varten.

Amazonin sademetsät, maailman keuhkot palaa. Kukaan ei tee mitään. Ei ole huolissaan?

Ennusteen mukaan Vaasan tuleva kehitys ei näytä kovinkaan hyvältä. Kaupunki tarvitsisi väestönkasvua, mutta edes yhteenkasvaneiden Vaasan ja Mustasaaren kuntaliitosta ei saatu aikaiseksi. Mustasaaren nuoret poliitikon alutkin osoittautuivat näköalattomiksi RKP:n kieli- ja kyläpolitiikoiksi. Eli hyvältä ei näytä koko seudun tulevaisuus!

Missä olivat vaasalaiset, varsinkin esimerkilliset johtajat Vaasan marssi -tapahtumasta? Näyttäkää esimerkkiä, tulkaa mukaan tekemään Vaasasta entistä liikunnallisempi ja kansainvälisempi paikka.

Kyrönmaata ei syntynyt, kun kukaan ei halunnut luopua mistään. Kaikki meille -taktiikka ei synnyttänyt Vähäisolaihian kuntaa. Nimestäkin oli sota!

Ostakaa ja rakentakaa jo joku tuohon korkeamäen vanhaan ostariin jotain uutta, ennen kuin siellä humalassa möykkäävä porukkaa rikkoo kaikki ikkunat.

Ittestäki ny tuntuu jotta kärsii hapen puutteesta. Askarruttaa kumminkin, tuamittooko kirkko viinittömän ja leivättömän pöyrän äärhen, jos ei oo fyrkkaa kuitata kirkollisverua.

Mitä tekee VPS2 (akatemia) valmentaja liigajoukkueessa? Akatemialla tukuttain rökäletappiota jopa 8–0 ja maalisuhde 9–52. Ei pojat voi olla noin huonoja. Tämähän kyseenalaistaa seuran junnuvalmennuksen! olisiko aihetta vaihtaa akatemian valmentaja ja pitää hänet kaukana liigajoukkueessa. Herätys.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi