Lukijoilta: TEKSTATEN

Loviisassa tapahtuneen ampumatapauksen, jossa kohteena oli 2 poliisia, selvitti Suomen poliisi alle vuorokaudessa. Rikos selvisi siksi, että Suomen poliisi on maailman paras. Kiitos koko poliisikunnalle.

Maaottelussa sunnuntaina Suomi– Afrikka 10.000 metriä ja monessa muussakin lajissa, maaottelu ei ole enää vuosiin ollut Suomi–Ruotsi-nimen arvoinen.

Ei todellakaan ihme, että poliisitkin saavat ammunnasta osansa. Suuri osa nuorisosta harjoittelee 24/7 ihmisten ampumista nettipeleissä heti, kun kännykkä kädessä pysyy. Jopa koulussa. Sen oppii, mitä ahkerasti harjoittelee. Tosi on.

Etelä-Pohjanmaan shp sydänosaston a 32 flikat. Kiitos hyvästä hoidosta!

Elisa-stadionin monumentti seisoo tyhjillään muistuttamassa Vaasan veronmaksajia siitä, mihin kaupungin rahat ovat huvenneet. Kyllä olis Lumiolla tarvetta olla täällä laittamassa kaupungin asioita kuntoon. Täysin hölmöläisten touhua, vaihtoon koko johto.

Se, ettei omista kirjahyllyä, ei tarkoita ettei lue. Kirjastossa riittää hyllyjä ja hyvä palvelu, kiva hakea pölyttömiä opuksia.

Mitä Suomi tekee 13 yliopistolla, mihin Suomi tarvitsee sitä koulutettujen revohkaa, joka noista vuosittain tulee? Kyllä siinä tulee ruuhkaa kahvihuoneissa kaikenmaailman tohtoreista ja paperin/peukalon pyörittäjistä.

Marja Tyynismaan käyttöliittymä-juttuun liittyen; kirjaa ei tarvi ostaa vaan se kannattaa lainata kirjastosta. Vanhanaikaista ostaa kirja ja kirjahylly.

Komissaariehdokas Urpilainen varoittaa Suomea velkaantumisesta. Paraskin puhuja. nyt jo voisit hankkia ne sadat miljardit takaisin Kreikasta, jotka sinne vuosia sitten lähetit..

Kerropas Matias Mäkynen yksikin konkreettinen etu Vaasalle, että Miapetra Kumpula on europarlamentissa? Yksi etu kiitos? Että äänestäjäkin ymmärtää. Maksetaanko Kumpula-Natrille myös kokouspalkkiot poissaoloista. Vaasan talous sakkaa, joten nyt saisi olla täällä hoitamassa vaasalaisten asioita. Siihen hänet äänestettiin ja siihen lupautui.

Jos Miapetra on (jos on) EU:n kokouksessa Strasbourgissa, siitä ei ole mitään hyötyä Vaasan kaupungille, eikä sen valtuustolle. Pysytään asiassa. 358400777813

Keväällä eräs suomenruotsalainen yrittäjä julisti, että suomenruotsalaiset yritykset eivät tarvitse suomenkielisten rahoja! Otin ehdotuksesta kiinni!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi