Lukijoilta: TEKSTATEN

Kuinka monta uutta poliisin virkaa olisi saatu ministerien palkankorotuksilla, puoluetukien nostolla sekä avustajien ja sihteerien lisäämisellä? Kenties poliisien lisävirat olisivat olleet tärkeämpiä, ainakin kun ajattelee viikonlopun uutisia!

SJK voisi vaihtaa taas valmentajaa, vai pitäisikö vaihtaa johtoa? Johto valmennusoppiin! Papparainen Ylistarosta.

Eikö se hissi olisi taloyhtiössä hyvä olemassa, se rupeaa olemaan nykypäivää.

Laihian hautausmaan yleisö-wc on epäsiistissä kunnossa. Papereille pitää olla omat telineet, ne lojuu missä sattuu, jopa likaisella lattialla. Ei mielellään mene sinne, mutta kun pitkän matkan takaa tulen käymään hautausmaalla, niin on pakko käydä. Toivoisin, että siivoaisitte vessan.

Lisää nopeusvalvontaa niin konnat hyppii pöydälle. Kun hommat painotetaan tärkeysjärjestykseen niin rosvot huomaa että, saavat tehdä mitä haluavat. Että 1 km/h ylinopeutta on 100e sakkoa.

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo laittaa turvapaikanhakuoikeuden suomalaisten turvallisuuden edelle. Tähänkö on tultu, että suomalaiset ovat omassa maassaan kakkosluokan kansalaisten asemassa.

Vain pesäpallossa on todettu sopupelejä, mutta ei rallien ja f-ykkösten tallimääräyksissä. Eihän?

Trumpin valinta kertoo vain valitsijoistaan karun totuuden.

Muovi sitten katosi meristä tämän ilmastohumpan avulla. Todellisuudessa humppaa kestää niin kauan kuin ihmisiltä ja yrityksiltä saadaan kerättyä rahat ilmastorahastoihin ja omatunto on puhdas. No, rahat meni mutta menköön.

Kävin elokuussa Ristinnummen terveysasemalla kyselemässä lääkäriaikoja, pääsen lääkärille lokakuussa.

Nyt kun Vaasa vähentää työntekijöitä, niin luonnollisesti ensin Mustasaaresta pendelöijät. Elättäkööt omat kuntalaisensa siellä itse!

Persuista negatiivisesti kirjoittavat ovat vihervasemmistolaisia nihilistejä!

Vaikka Vaasa olisi kuinka vetovoimainen ja avoimeen virkaan olisi jonoksi asti osaavia, kyvykkäitä ja päteviä hakijoita, niin valituksi tulisi kuitenkin se, jonka äidinkieli on ruotsi! Siksi Vaasa ei ole vetovoimainen.

Antti Lindtman, sdp, olisi saanut valtiovarainministerin salkun. Ei ottanut, kun pelkäsi... Sehän olis ollut sdp:n tuho kun takki olisi kääntynyt joka asiassa, nyt sen joutuu tekeen kepu.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi