Lukijoilta: TEKSTATEN

Työvoimapulan lopullinen ratkaisu: kaikki turhia, toimimattomia, monimutkaisia, hyödyttömiä digihimmeleitä ideoivat, kehittävät, suunnittelevat, ylläpitävät ja käyttävät ihmiset ruutujen ääreltä tekemään työtä, jolle on todellinen tarve. Pieni muuntokoulutus riittää.

Vaasan kaupungin henkilöstöstä voi tiputtaa 200 pois ja palvelut toimivat. Ja säästöt samalla 8 me.

Vanhemmat ja isovanhemmat odottivat autossaan parkkipaikalla lapsiaan koulusta. Ulkona 25 astetta lämmintä ja kaikki autot kävivät turhaan tyhjäkäynnillä. Onko bensa liian halpaa? Eikö nämä nykyihmiset ymmärrä mitään?

Yskää on monenlaista, esim. lihassairaus, joka aiheuttaa ruuan väärään kurkkuun menemistä, mutta sinun pieni sielusi ei sellaista ymmärrä, onneksi sinunlaisia ei ole kovin monta!

Vaasan kaupungin virkoihin tärkein pätevyysvaatimus on erinomainen ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito! Muulla osaamisella ei ole niin väliä. Erityinen ansio on, jos hakija on Mustasaaresta tai muualta ruotsinkieliseltä Pohjanmaalta.

Postin siirto Rewell Centeriin on täys fiasko. Emme tule enää käyttämään Postin palveluita tavaraliikenteessämme. Tarkoitus on varmaan että käytettäisiin kasarmialueen parkkirysää ja sinne kantaisimme raskaat paketit, jos postin palvelut halutaan ajaa alas.

Olisi hienoa saada lähimaksulla toimivia toiletteja, useampia ympäri Vaasaa mm. Öjberget.

Meillä koululuokka sai nähdä elokuvan Chopinin elämäkerta. Ihana pianomusiikki. Se innosti meitä klassisen musiikin ihailijoiksi.

Amazonin alue on lähes Euroopan kokoinen. Vaikeakulkuista. Brasiliassa on 213 miljoonaa asukasta. Haluaako kepu julistaa sodan Brasilialle? Voi taas kepua.

Kalastuksen talo hieno lisä Vaasan rantojen ravintolapalveluihin.

Leirintäalue on upea, joka on säilytettävä retkeilevien turistien paikkana! Ovat meille tärkeitä! Kyllä Vaasassa on tarpeeksi kauniita muitakin alueita harvoille omistettavaksi. Vaasan leirintä on suosittu ja tunnettu! Me tarvitsemme retkeilijöitä paljon! Kaunis, toimiva camping-alue tuo heitä tänne, se on kohteena kiinnostava & toimiva!

Päätöksessä tehdä pyörätiet Kirkkopuistikolle ei ole järjen häivää! Kaupungin pitäisi säästää ja tälläisiä turhakkeita tehdään, joilla aiheutetaan vaan autoilijoille ruuhkia. Muutenkin autoton keskusta näivettää torin ympäristön, kun autoilijat menee mieluummin Kivihakaan.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi