Lukijoilta: TEKSTATEN

Jaana-Stiinan kirjoitus (Pohjalainen 31.8.) niin totta kun olla ja voi. Saman todennut, nykyään harva osaa ajaa pyörää, mopoa, skootteria ilman puhelinta kädessä. Nykynuoret, melkein kaikki ovat, ”täällä minä tulen”. Jopa kävellen 4–6 vieretysti, eivät siirry vaikka klinkutat kelloa ohittaakseen, hyvä etteivät nyrkkiä näytä. Autoa ajaessa, kääntyessä risteyksessä oikealle, tiedän, autoilija väistää, mutta maleksivat puhelin kädessä, ei minkään valtakunnan kiire, autollakin vihreät valot, mutta usein hyvä kun yksi auto pääsee kääntymään, kyllä pyöräilijätkin pitäisi sakottaa puhelin kädessä, eivät muuten lopeta.

KPO:n kaikki kehitelmät Vaasan keskustan alueella käsittämättömän huonoja, valitettavasti.

Mikä taho saisi tehtyä tiedepuiston Vaasaan? Loistava idea!

Pitääkö edelleen paikkansa: Vaasan kaupungin työssä olevat ovat joka kuukausi 2 työpäivää sairaslomalla ilman lääkärin todistusta?

Kepu ja demarit innoissaan ryhtyivät järjestelemään maailman ilmastoa. Tämä satoi persujen laariin – menestystä tuli. Näin taitaa käydä jatkossakin.

On se kummallista, kun kukaan ei ota vastuuta, kun sun kännykäs ei ole kenttää (Telia, Elisa) ja sun tv ei näy kunnolla, vero kyllä otetaan. Kaikki tämä tuli Metsälän tuulimyllyjen myötä!?

Turisti ihmetteli Berliinin muurin ja stalinin kunnioittamista katsellessaan Toivo Kuulan patsasta. Koskahan saataisiin joku valistunut henkilö kirjoittamaan kiveen tiedot siitä, kuka Kuula oli, mitä teki ja kui kävi.

Yleensä kun taloyhtiöön tilataan vaihtolava siitä ilmoitetaan etukäteen koska tuodaan ja koska haetaan pois??

Gerpyyn mentäessä tietä levennetään ja keskustassa Kirkkopuistikolla katuja kavennetaan. Keskustaan vieläpä rakennettu uusia asuntojakin. Aivan hölmöläisen hommaa sanon minä. Ei mitään järkeä päättäjillä.

Surullista miten narsismi kulkee suvussa polvesta polveen, isät jotka hylkäsivät lapset erossa saivat myöhemmin manipuloitua heidät äitiään vastaan, kirous näyttää jatkuvan!?

A. Rinteestä uusi tyäministeri . tyällisti heti noin sata hyväveli-kaveria. muuten menöö harakoolle hallituksen tyällisyystavootteet.

Kaupunki kun rakentaa, ovat kustannukset käsittämättömän suuria. Öjbergetin portaat 100 000 e eli 369 e per askelma (271). Ei ihme ettei rahat riitä.

Upea taidenäyttely torstaina Ritzissä, Vaasa kaipaa lisää kulttuuria. Lisää tälläistä!

mitä tasavertaista siinä on että isolta alueelta ihmisiä laitetaan sivistävä kirjasto kiinni? Siis tälläkö teolla saadaan Vaasan talous kuntoon. Naurettavaa ja suorastaan pilkantekoa. Ketä siellä kaupungin päättäjissä näkee punaista Palosaaren kirjastosta, kun on ollut niin kauan silmätikkuna! Päätös häpeällinen!!

Kansanedustaja Kim Berg ei a-talk-ohjelmassa tiennyt mikä on pieni- ja keskituloinen.

Kun Mustasaari ei halunnut liittyä Vaasaan, voisi se muodostaa ympäröivien ruotsinkielisten pikkukuntien kanssa ruotsinkielisen reservaatin, joka eristäytyisi täysin muusta Suomesta. Alue vaatisi sitten ympärilleen muurin, sillä muutenhan sinne voisi kulkeutua vaikka joitain suomenkielisiä vaikutteita.

Seuraava kansanäänestys Mustasaaren liittymisestä Vaasaan pidetään 20 vuoden kuluttua. Silloin vastustajien eli ei-äänten osuus on enää 61,1 %.Seuraava äänestys on jälleen 20 vuoden päästä ja ei-ääniä on ainoastaan 60,8 % Jja seuraava äänestys jälleen 20 vuoden päästä jne.

Ei ole mies eikä mikään joka ei sanaansa pidä.

SDP:n Krista Kiuru kiemurteli aamu-tv:ssa hoitajamitoitusasias, hänestä pitää kuulla asiantuntijoita. Eikö niitä nyt herran tähden ole jo kuultu aivan tarpeeksi, eikös tämä sama demari Kiuru edelliskauden oppositios ollu sitä mieltä, että hoitajamitoitus saadaan lakiin yhdellä lauseella, siinä niitä demarien arvoja! Kiuru käytä nyt sitä yhtä lausetta.

Nyt Tervajoki, jonka väki tuntee kuntarajasta viis – osaksi Vaasaa! Raja Airin baarin takaa joen molemmin puolin. Hyvää pukkaa. Kyrönjoki virtaa.

Taitaa poliisi itsensä keuhua, Suomen poliisi muka maailman paras. Kaukana siitä.

Tuula M. ja muut demarinaiset vastustivat aikoinaan isomman jäähallin rakentamista, tänään maksetaan se hinta.

Kuinka on mahdollista että Seinäjoen stadion, joka on neljäsivuinen ja hieno ravintola seurustelutiloineen ja screenit (myös ulkona) missä viihdytään, maksoi 12 milj. Meillä kolmesivuinen jossa on karmea betonikäytävä, maksoi 17 milj., siellä kunnon tarjouskilpailu täällä varataan budjettiin 15 milj. Että lähtekää firmat siitä ja sitten nostetaan vähän kustannussyistä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi