Lukijoilta: TEKSTATEN

Postin johto vaihtoon. Paras tapa saada yritys konkurssiin on päästä eroon hyvistä työntekijöistä. Hyvä Postin johto siinä varmasti teidän suurin saavutus. Sitten ihmettelette kun on vaikea saada luotettavaa työvoimaa. Nykyisen tason Posti ei tarvitse isopalkkaisia johtajia... Ulkoistetaan. Ex-postilainen.

Toimittaja Jurkalle keppiä kun insinöörimäisessä pääkirjoituksessaan sanaili työttömyydestä syyllistävillä ja mustavalkoisilla keppi-porkkana-vertauksilla. Ja raapaisipa vielä ennen kuulumattomin perustein aatteellisen linjanvedon kokoomuksen ja vasemmiston välille, kokoomus hyvis ja vasemmisto pahis. Perehdy syvällisemmin ja inhimillisemmin aiheeseen jos jotain rakentavaa haluat esittää.

Ei ole tarpeellinen virkaa tekevä joka on kesälomalla 7–9 vkoa. Näistä voi karsia joka toisen heti pois.

Miksi rautatieasema-rakennuksen kukkalaatikoissa on kuivuneet talvikukkien jäänteet eikä kauniita kesäkukka-asetelmia? Kaunis talo ansaitsisi kauniit kukat; tervetuloa Vaasaan matkailijat.

Palosaaren korkeakoulukampuksen kannalta katsottuna Kirkkopuistikolle rakennettavat pyörätiet todella järkevä ratkaisu. Kampuksella 10 000 opiskelijaa ja 1 000 työntekijää. Korkeakoulujen piha-alueilla tuhansia pyöriä päivittäin.

Yhä aivan keskellä Suomea on kyliä, joissa kännykkä toimii vain joskus. Miten yksinäiset vanhukset tilaavat ambulanssin, kun kännykkä ei toimi?

Vanhemmat. Mäkin olisin pitänyt auton käynnissä, kun 25 astetta ulkona kuumaa. Ilmastointi pitää auton viileänä. Ja bensa on ihan edullista. Tyhjäkäynnillä ei paljon kuluta. Ok homma.

Miten Vaskiluodon kaupunginosaan saadaan mahtumaan tuhansia uusia ihmisiä, jos sinne ei voi minnekään rakentaa? Miksi leirintäalue, jota käytetään korkeintaan 3 kuukautta vuodessa, täytyy olla kaupungin parhaalla paikalla? Leirintäalueelle löytyy kyllä Vaasasta toinen, sopivampi paikka.

En pidä siitä, että lapsia estetään oppimasta. Kenelle on haittaa siitä, että lapsi etenee omaan tahtiinsa ja opiskelee myös sitä, mikä kiinnostaa? Miksi verkkoon ei tehdä enemmän lapsille suunnattuja itseopiskelumateriaaleja hyödyllisistä asioista? tappopelejä kyllä markkinoidaan joka tuutista.

Ei ymmärrä, 350 000 euroa skeittipuistoon ja samaan aikaan lopetetaan kuntotalo, nyrkkeilijät siirtyy Teeriniemelle. Ampujilta viedään tilat. Kyse on pikku summista, että saadaan säästöjä. Ei näissä kaupungin päätöksissä ole mitään järkeä eikä ole ollut moniin vuosiin.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi