Lukijoilta: TEKSTATEN

Kaupunki tekee investointeja veronmaksajien rahoilla ja samaan aikaan palveluja heikennetään isolla kädellä. Hyvä Vaasa.

Tällaisessa vähän sinnepäin rakennetussa kaupungin vuokratalossa on monia kivoja pikku jippoja. Yksi on serminohuet seinät. Joten jos ei ole muuta tekemistä, voi seurata naapureiden eloa ilman sensuuria. Kuten sitä, ettei naapuri pese käsiään käytyään vessassa. Ja muuta mielenkiintoista.

Nykyiset tv-ohjelmat ovat todella ala-arvoisia, ei muuta kuin uusintaa uusinnan perään ja love sitä ja love tätä ikään kuin englannin kieli olisi toinen kotimainen kieli. Hillo-ohjelma oli varsinainen pohjanoteeraus ihmisen alapäästä. Ennen oli parempia ohjelmia, kun oli lupamaksut.

EU kieltää kevytautot. Kysymys kuuluu, missä maassa mopoautoja valmistetaan.

Kalarantaan on valmistunut uusi hieno ruotsalaisuuden talo, jota myös humoristisesti kutsutaan kalastuksen taloksi.

Voisiko kaupunki maalata Vanhan Vaasan kadun neljä näkymättömiin kulunutta suojatietä näkyviin. Lisäisi turvallisuutta syksyn pimeyteen.

Hienoa, että Nightwish tulee ensi kesän Vaasa-festivaalille! Oho! Lipsautinko?

Vaalivimmassa Jutta Urpilainen julisti, että pelastetaan sininen planeetta! Sotekompostin hoito unohtui. Vaalimenestys kuihtui minimaaliseksi.

Kaikkonen paras puheenjohtajaksi. Lupasi ajaa eläkekattoa Suomeen. Samalla vois olla palkkakatto johtajille.

Tehkää nyt metsästäjät jotain tuolle älyttömälle hirvikannalle. Metsät on täynnä hirvikärpäsiä ja hirviä joka paikka täynnä teillä ja kasvatustaimikot tuhottu. Nyt järki käteen ja kanta oikealle tasolle. Ei hirvi ole mikään säästöpossu.

Onko tämä Big brother -ohjelma ihan oikeasti tarkoitettu tervejärkisten viihteeksi? Röllin laulu tulee väkisinkin mieleen: omituisten otusten kerho.

Ei ole Suomi enää sama kuin sotien aikaan. Häpeilemätön röyhkeys ja järjetön ahneus on nykyään pomojen ominaisuus. Eikö nyt vihdoinkin ole tähän puututtava. Hallitusta on turha huutaa apuun, koska siellä on suurimmat rosvot.

Postin sekoilut vaan jatkuvat. Itella-nimen käyttöönotto oli johdon täysi floppi, mistä jouduttiin luopumaan. Jakelupäivien muutos 5 päivästä 4:ään heikensi meidän vakioasiakkaiden palvelutasoa 20%:lla ilman mitään vastiketta (onnistuuko muissa yhtiöissä).

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi