Lukijoilta: TEKSTATEN

Isokyrö siirtyy E-P:n maakuntaan. E-P on yhtä kuin Sjoki. Se imee itselleen työpaikat, koulut ja lääkärit. Ja sitten asukkaat. Voih!

Torin Vapauden patsas pimeänä jo pitkän aikaa. Onko sillä joku tarkoitus?

Joku aika sitten lehdenjakajien palkat halpuutettiin. Eipä silloin Postiliitto järjestäny lakkoa. Jäsenmaksurahat on kyllä kelvannut.

Jukka Virtasen jälkiä ei kukaan tule paikkaamaan ja iso piste.

Liikuntapalvelut haluaa rakennuttaa 350 000 eurolla skeittiradan. Uuden johtajan myötä on liikuntasektori aivan sekaisin. Pystyykö liikuntapalvelut hoitamaan edes niitä palveluita mitä on enää jäljellä?

Sähkövaasa, eikö teillä ole minkäänlaista mittalaitetta tai edes vatupassia kun laitatte noita katuvalotolppia, ei yksikään tolppa osoita suoraan ylöspäin, esim. Tervajoella Malamontiellä, Veljestentiellä.

Kylläpä sain hyvää palvelua Vaasan keskussairaalassa selvällä suomen kielellä. Tutkittiin kantapäästä kaaliin. Nyt on hoito hollillaan. Hyvillä mielin sai ajella kotiin Pietarsaareen.

Miksi entisen Centrumin talon kohdalla on edelleen vain iso kuoppa? Miksi mitään ei tapahdu? Ei kai ole tarkoitus kasvattaa ruohoa aidatulla alueella kuopan pohjalla, keskellä kaupunkia? Kalliiksi tulee tuo ruohon kasvatus.

Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna, anna minulle ravinnoksi määräosani leipää.

Aivan käsittämätöntä, että mies ei osaa muuta kuin potkia palloa ja hänestä tehdään tähti. Suomessa on kymmeniä ihmisiä, jotka ovat tehneet paljon muiden ihmisten elämän parantamiseksi, eikä heistä kuule koskaan mitään!

Oli kyllä uutta tietoa, että hevosurheilua olisi tuettu. Ja virheellistä. Raveissa käyty jo vuosia muualla, koska ravirataa ei enää ole vaan koko alue käännetty ylösalaisin. Samalla tuhottu Vaasan historiaa. Täällä oli niin upeita kilpailuja ja tehtiin ennätyksiä. Huippuhevoset kävi juoksemassa ja yleisöä riitti. Vaasan päättäjien mielestä raviurheilu on kuoleva laji, mutta veti ne kunkkarit Lahteen tänäkin vuonna 60 000 katsojaa.

Kun kaupunki säästää, aloitetaan taas kerran helpoimmasta päästä missä tekijöitä nimenomaan tarvitaan! Kaupungin Pohjois-Korean kaltaisesta virkamiesarmeijasta pitäisi aloittaa, kun taas joku Präntöön kirjaston sulkeminen on aivan naurettavaa!

Kaljakulttuuri tekee nykyään odottavia miehiä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi