Lukijoilta: TEKSTATEN

Risto Kuivaniemi Pohjalainen 4.9. Kirjoitat täyttä asiaa liittyen kuninkuusraveihin, jossa käy viikonlopun aikana jopa 50 000 katsojaa. Ravit on mediassa vähiten arvostettu urheilulaji, jossa sekä kuski että ajettava ovat urheilijoita. Myös kaikenkaikkiaan erittäin työllistävä laji.

On totta että Jokisalontie Laihialla on kaameassa kunnossa mutta siitä on turha syyttää Laihian kuntaa, koska se on niin sanottu valtiontie!

Kaksikielinen ja monikulttuurista rikas merellinen menestyjä Vaasa onkin rutiköyhä yt-neuvottelija mutta laivoja vaan tilataan ja akkutehtaasta nähdään märkiä unia.

Kiitos kaupungille kuntoportaista. Btw. sisäsatamassa tuoksu siltä itseltään, tiistaina klo 13. siinä museon kohdalla.

Vaasan yliopisto näyttäytyy nykyään sangen erikoisena toimijana. Yhteistyö paikallisesti ei toimi ja henkilöstöltä kantautuu huolestuttavia viestejä. Rehtori ehdottaa juhlapuheessaan erinomaisesta varusmiespalveluksesta suoraa väylää opiskelupaikkaan... Herätys ympäröivä yhteisö ja ohjaava ministeriö.

Jäähalli tuottaa voittoa. Katto on pakko uusia, ja samalla on fiksua kasvattaa kapasiteettia. Miksi tuottoa tekevä halli pitäisi ajaa alas?

Tuli lämpimän elokuun sähkölasku noin 130e, josta noin 80e oli jakelua ja veroa eli kulutus oli 50e. Törkeää!

Pitää alkaa sakottaa pyöräilijöitä, suojatielle ajetaan vaikka kuinka, valvokaa poliisit salaa heidän käytöstä.

Näin vaasalaisia huijataan. Vaasan sähkö kirjoittaa hyvästä tuloksesta ja maksaa osingot Vaasan kaupungille, eli piiloveroa kaupunkilaisilta. Sähkölaskuni vuodentakaiseen samansuuruinen vaikka kulutus laski 25 %. Helppohan sitä on hyvää tulosta tehdä kun voi vain hintoja perusteettomasti nostaa. Kansa maksaa, kun on pakko.

Joillakin on hyvä kielipää. Joillakin on työ ja tuska oppia yksikin vieras kieli. Yhtä arvokkaita ihmisinä. Jälkimmäiselle ei vain haluta antaa mahdollisuutta tehdä työtä ja rakastaa siis työtä, kotia ja perhettä.

Atti Rinteen vihervasemmistohallitus satsaa kehitysapuun, haittamaahanmuuttoon, mutta duunarit, lapsiperheet ja vanhukset unohtuvat.

Minun oikeustajuuni ei mene, että lahjuksen antajat todetaan oikeudessa syyttömiksi. Ei tuomita. Mutta lahjuksen ottaja todetaan syyllistyneen lahjusrikkomukseen ja tuomitaan sakkoihin.

Nyt mulle valkeni syy Prisman punasiin valoihin. Kuntaneuvottelujen tulos syy, että rangsistaan sillä, että seisotetaan porukkaa tyhjässä risteyksessä joka toinen minuutti. Olenko oikeassa kun valot on pantu toimimaan sen jälkeen.

Postin tj Malisen olisi ollut hyvä näyttää esimerkkiä palkan pienentämisestä 30–50%. Hyvä suomalainen johtaja johtaa edestä omalla esimerkillään.

Kaikkien valtioyhtiöiden johtajien palkkoja olisi syytä kohtuullistaa. Monopolibisneksien pyörittäminen ei paljoa vaadi.Verorahojen tuhlausta.

Asia on kyllä niin, että näitä puhelin kädessä pyörällä ajajia saa ruveta sakottamaan.

Täysin oikea päätös Kristiinan urheilijoilta olla myymättä yhtä kaupungin keskeisintä ja arvokkainta tonttia lähes ilmaiseksi.

Oikeassa oot Kuivaniemi, nytkin Yle lähettää koripallon muiden maiden MM-otteluita jopa kaksi kertaa samaa ottelua saman päivän aikana.

Jo on yhdenvertaisuusvaltuutettu pahasti haksahtanut tehtävässään vaatiessaan burkinia käyttäville omat suihkutilat ja oikeuden uida kokohaarari päällä. Luulisi valtuutetun ymmärtävän miksi saunassa ja suihkussa alasti pestään. Kun vartalo peitetään siihen on yleensä jokin muukin syy kuin uskonnollinen. Jos kerran naiset eivät voi olla alasti suihkussa, se voi olla osoitus väkivallasta tai sairaudesta.

Kauppiaankadulla kaahaa Runsorin työntekijät bemareillaan, ei raskas liikenne. Pahin kaahailu on Kuninkaankartanontiellä iltayöstä, opiskelijat palanneet. Siellä en ole koskaan poliisia nähnyt.

Kuka on isännöitsijä talossa? Porraskäytävässä on vain lappu, mutta muuten isännöitsijän toiminta on huonolla tolalla. Sama juttu hallitusten jäsenten kohdalla.

Mä sit inhoan, tuota urheilun pakkosyöttöä! Taas jäi uusi päivä näkemättä!!!!

Koivisto aikoinaan nimitti toimittajia sopuleiksi. Taisi pressa olla oikeassa. Nyt media vilisee ilmastosopuleita!

Toimiiko nykyajan lapset ainoastaan äänellä niin kuin pölynimurit? Taukoamatta trampoliinilla hirvee kirkuminen. ei ole soveliasta asuntoalueella. käytöstavat käyttöön, vanhemmat.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi