Lue, mistä Tekstaten- ja Lukijoilta-palstoilla kirjoitetaan tänään: "Kuka näitä hulluja hankkeita oikein ideoi?"

Kaupungin työntekijöistä vois poistaa 30%, vieläkin jää ihmettelijöitä ainakin johtopäähän. Pois, pois ja yhteiskunnan rahat parempaan pussiin. Maahanmuuttajat tarvitsevat aina apuja.

 

Kiitokset Jaana-Stiinalle. Hieno kolumni Jukka Virtasesta, eikä suinkaan ensimmäinen. Jaanalla on liukas kynä.

 

Meni kaunis iltani täysin pilalle kun olin nauttimassa Tiklaslammella kaupungin laittamasta suihkulähteestä. Humalaiset miehet huusivat ja tappelivat. Rauha ja hiljaisuus oli pois. Miksi heitä ei autetta ja huolehdita. Muut ihmiset kärsivät ja pelkäävät.

 

Heikki Malinen ei ikinä ole ansainnut vuosipalkkaansa omalla työllään, se on syntynyt postin työntekijöiden osaamisita. Näin se on.

 

Postin palkkasekoilut ei uutta. 90-luvun alusta maassa ei ole ollut ay-liikettä, vaan pomot ovat liittyneet hyvä veli -järjestelmään. Mikään puolue tai taho ei aja pienituloisen tai keskitul. etua.

 

Heikki Malinen, oletko koskaan tehnyt oikeita töitä, esim. pokasahalla metsätöitä 28 asteen pakkasessa? En usko,että edes pystyisit siihen, koska se on jopa terveellistä.

 

Vaasa ainoastaan suomenkielisenä kaupunkina tosi vaurautta enemmän kuin kaksikielisenä, ruotsin kieli on rasite jonka käyttämistä pitäisi lakisääteisesti tulla rajoittamaan.

 

Yhdenvertaisuusvaltuutetulla outo käsitys. Burkinin käyttö uimahallissa liittyy vain uskontoon, ei sukupuoleen. Uskon takia sitä vain käytetään. Nykyiset suihkut ovat erittäin yhdenvertaiset, kaikille samat.

 

Loukkasin jalkani tyhmyyttäni, kävin VKS:n polilla, hoitaja putsasi ruhjeen. Olin lähdössä jo pois kun huudettiin toiseen huoneeseen, jossa lääkäri pikaisesti tarkisti että kaikki ok. Kyllä huolehdittiin murteella puhuvaa naapurikuntalaista, suomeksi.

 

Taas saatiin verorahoja tuhlattua 150 000 euroa Öjbergtin portaisiin. Kuka näitä hulluja hankkeita oikein ideoi? Päättäjät, ei veronmaksajien rahoilla tällaista rahan tuhlausta.

 

Anneli Manninen, olet täysin oikeassa (Pohjalainen 5.9. ), tulee mieleen että minkälaiset vanhemmat ovat kasvattaneet näitä nykypäivän vihreitä nuoria, kun heidän ajatusmaailma on käsittämätön. Eläkkeitäkö pienennettävä. Ovat varmaankin eläneet täysin tukien avulla...

 

Kohta jalkapalloilija Teemu Pukki ei tee enää maaleja ja syy on median, joka on pilannut ennenkin monen urheilijan kehittymisen liialla hössöttämisellä ja jatkuvalla kirjoittamisella. Antakaa hänen pelata ja kehittyä.

Niin hyvältä kun tuo teiden valupaikkaus näyttääkin, niin pitääkö kaikki työ olla tuollaista sotkemista. Onko koneessa vai lapiomiehessä vika, kun tielle jää pikilönttit. Olisipa jotain laatua joskus.

 

Yle! Tv ja maailma täynnä selviytyjää, masterchefiä ja realityä. Etoo. Näyttäkää meille harmaille panttereille vielä vanha kultainen aika: Bonanza, Lännen tie, Ota tai jätä, Levyraati , Esko Kivikoski, Vanha kettu (se alkuperäinen), Tammerkosken sillalla, Sataman valot.

 

Yrittäjän päivänä on hyvä todeta 35 vuoden kokemuksella, että tämän päivän Suomessa vain idiootti ryhtyy yrittäjäksi. Tämä on kaikin puolin niin yrittäjävastainen maa. Ja pahenee vaan vuosi vuodelta.

 

Hirvikolareita taivastellaan, eikä tehdä mitään sille, että puut ja puskat kasvaa lähellä tietä. Niitä pitää poistaa reilusti kauemmaksi tiestä. Sieltä ne hirvet pääsevät nyt yllättämään.

 

Miksi hyvä ja toimiva puhelinjärjestelmä ajettiin alas, kun kännykät eivät syrjäseudulla toimi, vanhukset eivät osaa niitä käyttää ja joka vuosi pitäisi ostaa uusi puhelin ja opetella uudet systeemit? Kyllä Suomessa vihataan vanhuksia!

 

Joka kunnassa pitäisi olla vanhuksille tietotekniikkapalvelu. Pankit, terveydenhuolto, Kela ym. neuvovat kielellä, jota tietotekniikkaa tuntematon vanhus ei ymmärrä. Kun kerralla tulee paljon tietoa, kukaan ei muista mitään. Hätä lähentelee paniikkia. Vanhukset työnnetään tahallaan ulos yhteiskunnasta!

 

YIT:n johtajat kokoustivat ja hakivat konsulttiapua. Lopulta syntyi tiukka periaatepäätös: vastaisuudessa pyritään viemärivedet ohjaamaan viemärivesiputkiin.

 

Anneli Manninen; erittäin hyvä kirjoitus sinulta miten, vihreät nuoret haluavat meidän työeläkkeitämme pienentää. Herätkää ihmiset viherlumosta!

 

Genre-ideologian (sukupuolten moninaisuus) läpiajoon sopivaa myrkkyä on onnistuttu viemään perustuslakiin. Sen avulla saatetaan jossain vaiheessa pyrkiä kieltämään kirkolta oikeus ainakin Raamatun mukaiseen miehen ja naisen avioliittoon vihkimiseen ellei poistamaan oikeus kokonaan. Käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite tahdon 2020, jos haluatte estää tällaisen.

Lisää aiheesta

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi