Lukijoilta: TEKSTATEN

Vihreiden nuorten puheenjohtajien eläkerahojen ryöstöyritys ei näköjään ollut harhalaukaus vaan harkittu toimi. Eläkeläiset ovat itse eläkevaransa hankkineet. maksamalla itse ja tinkimällä työehtoratkaisuissa, jolloin osa maksuista siirrettiin työnantajan tilitettäväksi, joten vihreät, tienatkaa itse omat eläkerahanne niin kuin nykyisetkin eläkeläiset.

Poliisia ei sais maalittaa, mutta poliisi tekee sitä kokoajan itse, leimaavat jo vanginvartijatkin rikolliseksi.

Suuri osa Vaasan valtuuston jäsenistä ei näköjään tiedä Wasa Station -hankkeesta mitään, eikä heillä eikä heidän puolueillaan ole asiaan mitään kantaa, vaikka asiaa on vatvottu julkisuudessa vuosikausia. Silmät ja korvat suljettuna he elävät valtuutetun elämää. Tulokset ovat nähtävissä.

17.9. Pohjalaisessa vihreät nuoret haukkuivat eläkeläisiä oikein olan takaa. Miettikääpäs vihernuoret ketkä teidänkin koulutuksenne, opintotukenne ym. kulut ovat maksaneet. Hoitakaapa vihernuoret tämän maan elinkustannukset sille tasolle, että täällä pystyy elämään alle tonnin eläkkeellä! Itse olen tehnyt töitä tähän kuudenkymmen ikään mennessä 46 vuotta ja vielä pitäis jaksaa muutama vuosi.

Hei vihreät nuoret. Me eläkeläiset olemme rakentaneet yhteiskuntaamme 40–50 :n vuoden työssäololla. Nyt on teidän vuoronne. Emme me ole saaneet nauttia opinto-, asumisen ja muista tuista, vähennetään niitä niin rahat kyllä riittävät.

Rinteen hallitus aikoo myydä Suomen pala palalta, ja uusi komissaari vie rahat Afrikkaan.

Vihreiden nuorissa ei näytä olevan tulevaisuutta, sen verran löysää juttua oli yleisönosastolla. He väittävät, että eläkemaksut ovat 25% palkasta, nämä matikkanerot ei ole varmaan vielä ensimmäistäkään omaa palkkaa saaneet. Opintotuki on kuulemma laskenut 40% vuodesta 1992 lähtien. Ennen opiskeltiin opintolainalla, mistään tuista ei ollut puhettakaan. He moittivat korkeita asuntolainojen korkoja - just joo. Toivottavasti tällaiset nerot ei ole koskaan missään päättävissä elimissä.

Ketä äänestät? Eikö hyvä veli -päättäjät tiedä ettei ole rahaa, kun vasta uutta laivaa aletaan rakentaa ja haikaillaan jo sähkölentokoneita Vaasan–Uumajan-välille. Olisiko tie- ja jätevesiremontin vuoro, vai pitääkö taas laajentaa/korjata jäähallia ja Elisa-stadionia?

Ammatillinen koulutus kesti ennen 1 v. lukion jälkeen, nyt 2–4 v. ja huonommat tieto/taidot. EK tahtoi kouluttaa itse, nyt itketään kun nuoret ovat ikuisia opiskelijoita.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa