Lukijoilta: TEKSTATEN

Taas kerran tietoon, että valtiovalta valvoo sähköverkkoyhtiöiden hinnoittelua hyvinkin tarkasti. Ei ole kauaakaan, kun muutama iso verkkoyhtiö joutui palauttamaan miljoonia asiakkailleen. Mitään perusteettomia siirtohintoja ei nykyään liene. Muutenkin Suomessa on Euroopan halvimpia sähkön hintoja. Sen minkä käyttää, pitää maksaa ja myös käyttömahdollisuuden ylläpitämisestä.

Vaasan Sportin kannattajat eivät ole kasvaneet vielä liigatasolle, kun pitää olla vahvistetut poliisivoimat aina otteluissa missä Sport pelaa. Koska sivistys saapuu Vaasaan?

YIT Vaasan pitää palaveerata! Aiheena, että osataan tunnistaa uusissa kohteissa sadevesi- ja viemäriputkisto! Kateputkiston kanavointi on fiksuinta ohjata tältä vuodelta suoraan Onkilahteen - näinhän se on... Tiedot on hyvä saada aikataulutettuna vaasalaisten veronmaksajien tietoon. Ei selityksiä – pliiss! Toteutumasta selkeitä vastauksia! Otetaan täysi vastuu! Miten se ilmenee? Onko vain sanan helinää...

Vaasan kaupungin työntekijät tekevät tärkeää työtä. Miten monella tärkeällä onkaan kiva suojatyöpaikka? Kahvitunnit venyy...venyy..yms... Sivusta seurannut ulkopuolinen. Pikku vihinä ehdotan ulkopuolisen konsultin tarkistamaan suojatyöpaikkoja. Siten säästyy tuhansia euroja verovaroja!

Mikä vaivaa hovioikeutta lääkärijupakassa? Käräjäoikeus tuomitsi, hovioikeus vapautti ja nyt korkein oikeus tuomitsi. Verorahoja paloi maallikon silmin aika selvässä jutussa.

Anne Puumalan kirjoitus Sugarista oli kai muuten hyvä mutta näytelmän musiikista ei halkaistua sanaa. Olihan tämä sentään musikaali. Orkesteri oli aivan fantastisen hyvä.

Johtaminen viisaus, kansan paras, taloudellisuus, hyvinvointi, viihtyvyys, koulutus ym. ym. on meidän valinta. Johtopäätös on: tyhmä kansa, tyhmät päättäjät, Vaasaan vain sattunut keskittymä.

Jordania miehitti Jordan-joen länsipuolta laittomasti 1948–1967, kun viisi arabimaata hyökkäsi. Alkaako kansainvälinen oikeus vasta vuodesta 1967? Tarkastelu vuodesta 1920 ainakin.

Onkohan aurinkokunnassamme itserakkaampaa pelleä kuin Juhani Tamminen? Entinen lätkäpelaaja, joka kuvittelee olevansa kaiken yläpuolella.

Miljoona päivystykselle. Kiitos!

Postin työntekijöiden palkkojen on sovittu pysyä muuttumattomana vuoden 2022 tammikuuhun asti, toivoa sopii että se koskee myös johtajien palkkoja ja palkkioita.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa