Lukijoilta: TEKSTATEN

Kaksi ihmistä sai ottaa askeleen taaksepäin eli Petri ja Susanna. Kiitos johtokunnalle ja äänestäjille.

Kotihoito ei saa pysäköidä juuri minnekään. Huoltoajo saa pysäköidä minne vain. Roskat ja kiinteistöt on tärkeämpiä kuin ihmiset.

Lukekaa Pentti Ruotsalan kirjoitus Pohjalaisessa 18.9. Täyttä asiaa!

Valtion tuet/verorahat peruskouluille, ammatilliselle ja lukiol le! Yliopistot ja korkeakoulut yksityiseksi/yritykseksi /Amerikan malli!

Keskiluokka itkee turhaan 160 e ostovoiman menetystä vuodessa. Naurettavaa luulla, että ostovoima parantaa Suomen työllisyyttä, kun suomalaiset ostavat Kiinasta verkkokauppakrääsää.

Jospa nämä vihreät menisivät ihan oikeisiin töihin sen sijaan, että kadehtivat työtä tekevien tulevia eläkkeitä. Tavallisen duunarin eläke on muutenkin pieni ja sitä pitäisi vielä entisestään pienentää? Herrojen eläkkeistä kyllä riittäisikin jakovaraa.

TV1 uutiset. Jerikossa toimittaja ihasteli miestä, joka työllistää 300 henkeä unohtaen tietämättään tai tahallisesti, että tuhannet arabit käyvät työssä Israelissa päivittäin.

Täältä tulee keski-ikäistä kotimaista naisenergiaa allit heilahdellen ja vaihdevuosihöyryt korvista tupruten. Kyllä kuulkaa kulkee.

Sakottakaa joka ei taluta pyörää suojatiellä, kun menee yli. Kaikille sakko, niin vanhoille kuin nuorille, kun ei uskota.

Puala on EU:n suurin tuensaaja, 9 miljardia viime vuanna. Suami nettomaksaja.

Eivät koirat kuulu kuntoportaisiin tai kuntopoluille, eikä niiden tarpeiden teettäminen satamiin esimerkiksi, Västervik, Gerby, Isolahti jne. Koulutusta koiraihmisille.

Petteri Orpo puhuu yhtä pehmosia kuin ennen vaaleja. Siksi uskottavuus hänen osaamiseensa on mennyt. Esim. kuntien ja yliopistojen rahoituksen ajaminen vaikeaan tilanteeseen on hänen toimintansa tulos. Onneksi Lintilällä ja Rinteellä on kansan tuki asioiden korjaamiseen.

Jari Kiveliö, ei sinne tarvi ottaa koiria mukaan ollenkaan, se pitää rauhoittaa ihmisiä varten, et voi rauhassa kiipeillä portaissa eikä seurata koiria siinä vieressä, et koirat jääköön kotiin!

Lausutaanko Wasa Station stasuun vai steisön? Huomauttaisin, että Vaasan asukkaista 69% on suomenkielisiä ja koko Suomen 90%, joten nimen on oltava suomenkielinen. Vaasassa on jo aivan tarpeeksi ruotsinkielisiä paikkoja.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa