Lukijoilta: TEKSTATEN

Miten ruotsin kielen 4% osuudella voidaan vaatia kieltä pakolliseksi 96% enemmistölle. Muistuttaa apartheid-politiikkaa. Suomi virallisesti 1-kieliseksi.

Hallitus ja Antti Rinne on tehnyt hyvää työtä. Jos siellä olisi kokoomus, niin mikään ei olisi muuttunut. Petteri Orpolla (kok.) on orpo olo.

Vihreitten T. Ojajärvi kertoi Pohjalaisessa 19.9. sadun, se alkoi: Hallitus luo uskoa tulevaisuuteen.

Mistä nämä piipertäjät ja lumppujen kierrättäjät saisivat niitä kirpputorirättejään, jos kukaan ei ostaisi uusia ja että mehupillitkin metallia ja palasaippuat telineisiin, heko heko.

Aina on sanottu että kaksikielisyys on rikkaus. Nyt ministeri Henriksson tunnustaa, että se maksaa. Vaasan keskussairaala saa enemmän rahaa, kun kaksikielisyys maksaa, toteaa ministeri. Voi meitä veronmaksajia.

Saattaa Sitran yliasiamies maksaa palkastaan veroja jopa 60 %. Näin ollen käteen jäisi 8800 e, joka tietenkin riittää hyvin. Noilla veroilla maksetaan monen tyhjäntoimittajan eläminen tässä maassa, joka on sosialisoinnin kultakaivos. Tukia pitää olla, että voi harrastaa kotona ihan rauhassa.

Valtatie 8:n parantaminen välillä Vassor–Kärklax sai 11 miljoonaa euroa. Missähänpäin tämä pätkä mahtaa sijaita? Koittakaa nyt hyvät rannikkopohojalaaset keksiä myös suomenkieliset nimet.

Nopeasti se oppi Ilmajoenkin kansanedustaja talon tavoille, kun työt alkoivat loman jälkeen pari viikkoa sitten ja sitten lähdettiinkin jo lomamatkalle Kazakstaniin!

Ruotsin Greta, lehdistön uusi messias lentelee ympäri maailmaa toimittajien sopulilaumat perässään.

Taikaako? Jussi Halla-aho naulittoo, koko Suamen kansan television äärhen, joka esiintymis kerralla.

Eiköhän taloyhtiö rakenna kellaritiloihin kaupungin avustuksella tupakkakopin. Ilmastotalkoot.

Koiravero käyttöön Vaasassa. Sillä saadaan kerättyä 350 tuhatta euroa vuodessa kaupungin kassaan ja voidaan ylläpitää veronmaksajien kustantamia koirapuistoja.

Kiitos, Anita Niemi-Iilahti! Eräs monista kiitollisista palosaarelaisista.

Kiitos Markus E. Myllymäki 20.9. kirjoituksestasi: Ihmiarvo on jakamaton.

Palosaaren kirjaston lopettaminen. Eikö Iilahdella riitä poweria? Mitä virkaa lautakunnalla on, jos sen päätöksen yli kävellään noin vain? Tehkää nyt todellisia säästöjä ja jättäkää tälläinen lusmuilu sikseen. Olisiko aika antaa virkamiehelle muistutus toiminnastaan?

Äärimmäisen moitittavaa tuo, että kuvataan onnettomuustilanteissa. Vain täysin empatiakyvyttömät ihmiset voivat tehdä niin. Pitäisi miettiä omalle kohdalleen, entä jos siinä onnettomuudessa olisikin oma perheenjäsen?

Palosaaren kirjasto ei ole tärkeä vaasalaisille, vaan palosaarelaisille. Ihan kuten Suvilahden kirjasto oli tärkeä suvilahtelaisille jne. jne. Palosaari ei ole sen kummempi asuinalue kuin muutkaan esikaupunkialueet, joten säästöjen saamiseksi kirjasto kiinni vaan. Kaikki voivat käydä pääkirjastossa.

Palosaaren kirjaston lopettamisesta; ensin on tehtävä oikaisuvaatimus kh:n päätöksestä, vaikka kuinka onkin kierosti junailtu muutoksenhakukielto. Saatte asiasta päätöksen ja siitä teette valituksen määrätyssä ajassa hallinto-oikeuteen! Näin se menee, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus kunniaan!

Hieno juttu Marko Heinoselta. Tuossa on jotain järkee!! Mutta, tiedetään, että ”vanhat kryndärit” ei tätä niele? Pääpaikka, joko Vaasa/Sjoki, voitaas antaa yleisöäänestyksen ratkaasta!!

Nostaako Caruna siirtohintoja virran aiheuttamista kaapelien kulumisista, vai herrojen ahneudesta? Energian kulutuksestahan ei voi laskuttaa, koska se on fysiikan lakien vastaista?

Don Quijote aikoinaan taisteli tuulimyllyjä vastaan. Nyt Suomen eliitti hyökkää kaikelle elolliselle hyödyllistä hiilidioksidimörköä vastaan. Heh heh.

Nyt rakkaat kanssasuomalaiset joukolla tekemään uusia suomalaisia, ettei meitä tarvitse korvata ulkomaalaisilla osaajilla. Syntyvyyden rajoittaminen kuuluu sinne, missä väestöä on paljon ja perheet suuria. Pidetään Suomi jatkossakin suomalaisena.

Kritiikki kohdistui Öjbergetin portaiden hinnan vertaamiseen Botniahallin kustannuksiin. Toimitus oli muuttanut tekstin, että niitä pitää verrata!!!

Elisa-stadionin kaupungin puoleisen päädyn vanha, haalistunut, lahonnut ja suojeltavaksi määrätty puuaita on poistettu. Sssshhhhh, ollaan hiljaa, ettei museovirasto saa tietää.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa