Lukijoilta: TEKSTATEN

Pyörätieltä tuleva pyöräilijä saa ajaa tien yli pyörätien jatketta pitkin, pyörätien jatke voidaan merkitä kolmelle eri tavalla. www.liikenneturva.fi

Kyllä mua harmittaa kun ei saa mitään yhteiskunnan tukea. Nettoveron veronmaksaja.

Elämänlaatua. Mietippä sitä undulaattia, koko elämä pienessä häkissä. Eläinsuojelijatkaan ei välitä.

Antti Rinteen hallituksen kehujalle. Taidat itsekin olla pikavippien ottaja.

Maalla ei pian asu ketään kun nyt uusi lasku hulevesi, kyllä on naurettavaa touhua. Pitää taivaaseen sanoa: ei vettä maahan saakka.

On aivan käsittämätöntä kuinka helpolla näitä jopa 200-metrisiä tuulimyllyjä/ lintusilppureita saa rakentaa ympäri Suomea ja muka luonnonsuojelun nimissä, ilmastomuutosta vastaan, sairaaksi on touhu mennyt!

Nuan Vaasa laskuttaa hulevesimaksun nimissä veronmaksajia, osa asuntovelallisia. Kkoiravero esimerkiksi ja niin edelleen voimaan...!

Varokaa kun tilaatte kotihoitopalveluja, ne ottaa vuosien takaiset tulot huomioon koko suvulta bruttotuloista. Nyt ymmärrän että on varaa sulkea katuja, nyt viimeistään tuli lähtö täältä, eihä tätä kestä vanha erkkikään.

Pentti, myös autojen ja lentokoneiden polttoaineet ovat fossiilisia. Kun niitä poltetaan, syntyy aina hiilidioksidia, typen oksideja jne... Niitä on poltettu alle 200 vuotta. Kys. aikana ilmakehän co2-pitoisuus on lähes kaksinkertaistunut.

Vaatekaupassa lihavien ihmisten vaatetarjoukset eristetään omaan eriöönsä selvästi kalliimpaan hintaluokkaan. Tämä menettely on syrjivää ja laitonta.

Kerta Sitran yliasiamiehen palkkaa alennettiin, 18 553 euroon kuukaudessa, niin minulta saa 350e eläkettä alentaa 300e kuussa tasapuolisuuden vuoksi, minä en kuitenkaan löydä niitä kalliita konsultteja.

Suomi on kriisissä. Pieni- ja keskituloiset palkansaajat ja eläkeläiset ahdingossa. Ehdotus: olemme EU:ssa joka säätelee 80 pros. meitä, ja jossa on 2000 suomalaista byrokraattia. Valtion hallintoa ministeriöitä, yliopistoja ym. tulee vähentää 50 pros.

Kyllä ihmetyttää tämä huippupoliitikkojemme ilmastohihhulointi. Tunnemme myötähäpeää.

Paikkansa pitää, vanhemmiten meistä tuloo uuresta kakaroota. Samalla tasolla pyärithän 15-vuatiahan Ruattin Greetta-messiahan kans.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi