Lukijoilta: TEKSTATEN

Jos päättäjät haluais tehdä jotain oikeasti ilmaston vuoksi, ne kieltäisivät ala-arvoisten akkujen ja akkutyökalujen maahantuonnin. Suomen jalanjäljet olis kuitattu, mut ei tapahdu, ku tämän jätteen myynnistä pitää saada verotulot.

Huoltoasemat pisti kaikki uutiskanavat kiinni, kun raakaöljyn hinta nousi. Ja nostivat polttoaineen hintaa reilusti enemmän. Tiedoksenne, nyt raakaöljy on jälleen vanhalla tasolla. Voisitte pudottaa hintojanne. Paitsi ette kyllä ehtineet saada kalliista öljystä tehtyä polttoainetta!!??

Seuraan paljon urheilua, myös VPS:n pelejä vaihtelevasti n. 50 v. Ennen se kiinnosti enemmän, kun pelaajat olivat oman kylän poikia, tai myöh. ainakin suomalaisia. Yrittivät kotiseudun puolesta. Nyt n. puoli joukkuetta on merten takaa. Siirtyvät seurasta toiseen ja moni yrittää kansalaisuutta. Urheilun takia ei tarvitse myöntää, ei Suomi siitä mitään hyödy.

Luin juuri Tervon kirjan Vesa-Matti Loirista. Oli 700 sivua, paljon oli tarinaa, mutta oli vähän kun olis lukenut puhelinluetteloa, ei juonta, ja paljon henkilöitä. Sääli, oli iso työ kahdelta legendalta, olisivat pystyneet parempaankin.

Tiistain Pohjalaisen juttu korkeakoulujen rahoituksesta oli kokoomustaustaista politrukkitoimintaa. Pekka Mauno oli sepustellut juttua Rinteen hallituksen budjetista. Laura Rissanen sentään painotti edellisten hallitusten leikanneen 500 miljoonaa, siis Sipilä ja.

Vaasassa on kaupunginhallitus. Konsernijaosto on aivan turha organisaatio, se pitäis lakkauttaa eikä lisätä johtajia.

Häyryltä myös palkkaa alemmaksi jos työtehtäviä vähennetään! Taas perustetaan uusi turha virka, jonka veronmaksajat hampaita kiristellen kustantavat. Onko päättäjillä järkeä lainkaan?

Muistan kun valtio myi Sampoa aikoinaan, niin osinkotuotto olisi tuottanut melkein yhtä paljon. Seurataan miten tällä kertaa käy. Olen ehdottomasti myyntiä vastaan, munivaa kanaa ei pidä myydä.

Jalkakäytävä=pyörätie Vaasassa.

Ilkka yrittää saada kannatusta Pohjalaisesta kun keskustan menestys näyttää hiipuvan RKP:n tasolle, joten nimi takaisin Vaasa-lehdeksi.

Pohjalaisessa oli kuva ketusta, joka oli Kirkkopuistikolla tullut tietenkin ihmettelemään, kun hyvä katu on pilattu jonkun päähänpistosta.

Ihmettelen, ettei Destialla ole valmiutta reagoida nopeasti maanantain 23.9. kaltaisiin liukkaisiin ajokeleihin suolaamalla teitä. Olisi vältetty monta onnettomuutta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa