Lukijoilta: TEKSTATEN

YK näyttää kehittävän maailman suurinta anekauppaa. Muinaiset jesuiitatkin olisivat kateellisia. Suurvallat eivät moiseen osallistu.

Jättipalsami katoaa katkomalla, mikäli ei ole ehtinyt siementää! Vanha juuri kuolee talven aikana. Juuri ei aiheuta ongelmaa vaan siemenet! Kokemuksesta 30 v. pörriäisten ruokavarantona ihanaa jp:ia kasvattanut!

Vaasan kaupunki, kiitos! Kassan pohjalta löytyi vielä rahaa ja syntyi päätös. Kunnostettiin yksi kaupungin todellisista helmistä eli Kauppapuistikon pohjoispäässä sijaitseva kaivovanhus ulkoasultaan ansaitsemaansa kuntoon.

Oikeaa puhut Marko Heinonen. Yksi ainoa ja yhtenäinen Pohjanmaa. Lisäksi sitten yksi yhteinen sanomalehti nimellä Pohjanmaa ja sille kotipaikaksi sopisi Kaskinen.

Vaasan toriparkki, käykää Seinäjoella katsomassa toriparkkia, leveämmät ruudut ja vinossa mahtuu poistumaan autosta ja helppo ajaa ruutuun ja ajaa pois. Vaasassa ruudut liian kapeat nykyautoille.

Toivottavasti päättäjät puuttuvat virkamiesten järjettömyyksiin, että ei Kirkkopuistikon pyörätien neronleimaus toistu muualla kaupungissa, tiet ja kadut kuntoon ensin! Pyörälijät Präntööltä ajavat jatkossakin puhelinmäen kautta kaupunkiin. Sitä ei ilmeisesti tutkittu etukäteen?

Voi sentään. Ei ole poliisitkaan osanneet laittaa virka-autostaan takavaloja toimimaan. Olis syytä kyllä. On sumuja ja sateita näin syksysäällä.

Kyllä sen jollain tasolla ymmärrän, että nykyään ei haluta uutistenvälityksestä mitään maksaa. Mutta tässä on tulos. Meillä ei sitten kohta ole kuin Ilkka ja Bladet. Mistä voin lukea Vaasan seudun uutisia ilman ruotsinkielistä tai kepulaista näkökulmaa.

Vaasan piti vähentää kustannuksia ja tietysti mahdollisimman pienin haitoin. Mutta käykin päinvastoin. Suoria kansalaispalveluita ajetaan alas (kirjasto, päivähoito, jne), hallintoläskiä sen sijaan paisutetaan (uusi hallintojohtaja, ym.). Tuon hallintoläskin ohentamisenhan tulee olla saneerauksen kohteena, jolloin säästöt saataisiin helposti aikaan ilman palveluiden rampauttamista. Mutta nyt taitavat pukit olla vartioimassa kaalimaata, kun saneerauskohteita määrittelee juuri tuo hallinto, jota pitäisi saneerata.

On hienoa, että VPS:n säästöt näkyvät erityisesti kulupuolella. Olisi ikävää, jos säästöt näkyisivät erityisesti tulopuolella.

Hyvä että maakuntalehdet yhdistyvät, saadaan yhtenäinen linja juttuihin.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa