Lukijoilta: TEKSTATEN

On se hyvä, että kaupungin johtajan hommat kevennetään, kohta täällä ei voi kulkea kun lätkämaila tai jalkapallo kainalossa näitä maailman leveimpiä tyhjiä pyöräteitä.

Nytkö se muoti eduskunnasta on levinnyt, että avustajia pitää olla, luulis että nämä päätökset pyöräteistä osaa yksikin tehdä, ja kuulla moitteet.

Kilpa-autoilut (formulat, rallit) saavat aivan vapaasti ”pelata sopua”! Palloiluissa (jalka- ja pesäpallossa) kovat sakot ja pelikiellot. Mitä tarkoittaa etiikka? Miksi on perustettu jälleen uusi komea virka SUEK, jolla ei ole tuohon mitään sanottavaa?

Suomessa 600 000 luottokelpoisuuden menettänyttä yleensä nuorta henkilöä. Nämä ovat perintäfirmojen rajattoman riiston kohteina ilman rajoituksia ja oikeusministeri kulkee haukkumassa Unkaria. Se on niin, että Suomi itse ei ole oikeusvaltio.

Pohjalaisen ja Ilkka-lehden fuusio voidaan toteuttaa tuomalla Ilkka-konsernin hallinto ja työntekijät Vaasaan. Ollaan kyllästytty ainaiseen Vaasan sortamiseen. Sen Hokkasen perinteen voi nyt lopettaa. Vaasa-lehti syntyy uudestaan.

Ilmastohysteria on nyt huipussaan. On syytä epäillä, että on menossa kaikkien aikojen suurin älytys! Jäätiköt ovat aina eläneet.

Eikö olisi hyvä ajatus, et kaupoista poistettaisiin kokonaan muovipussit, johan käyttö vähenisi. Eihän niitä ollut ennen vanhaankaan.

Jos Pohjalaisen nimi muuttuu Ilkaksi, kukaan vaasalainen ei tule tilaamaan sitä, kompromissina voisi olla Hilkka.

Koiravero ja lisäksi ylimääräinen siivousmaksu koirien omistajille myös kerrostaloihin. Muut saa kärsiä koirien ja niiden omistajien aiheuttamista sotkuista rapuissa ja muualla.

Wärtsilän vertailukelpoinen liiketulos viime vuonna 577 miljoonaa. Tämän vuoden tulokseksi Wärtsilä arvioi 477 miljoonaa. Eiköhän noilla luvuilla rakenneta jo uusi keskus ja pidetä väki töissä, vai kuinka?

Keskussairaalassa viettämäni pidempi aika toi esiin sen, että lähiruoan tekemisestä ollaan siirtymässä aina vaan enemmässä määrin äitien valmistamiin valmisruokiin! miksi? Taiteesta: itse en sairaana jaksa olla kiinnostunut mitä seinillä roikkuu. Vuokratkaa uusilta taiteilijoilta taulut ja maksakaa kohtuuvuokra. Älkää käyttäkö rahoja vetäjän tutustumismatkoihin.

Pingviinien uuteen saunaan osasto marjanpoimijoille ja marisijoille. Tympii kuunnella joka saunareissu omat kehut ja marinat muutamilta.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa