Lukijoilta: TEKSTATEN

Voihan boltsit ja gnocchiet, limonellot, burritot, wrapit, tortillot yms.! Tämän ajan ruokareseptit pelkkää sotkua! Evvk! Suomalainen perinteinen ruoka kunniaan! Puhtaista raaka-aineista terveellisiä yksinkertaisia maukkaita ruokia! Ja tiedät mitä syöt! Ei sotkuja!

Reilusote. Vaasa ei tarvitse muunlaista sotea kuin muutamia lääkäreitä lisää alueellisiin terveyskeskuksiin. Joiden toimintaa pitää vahvistaa. Sekä surkeesti hoidettuun yhteipäivystykseen. Mitään kepun ajamaa maakuntahallintoa ei tarvita. Sairaanhoitopiirin pitää miettiä mitenkä parannetaan maakunnassa palvelua.

Ennen lähetettiin lähetyssaarnaajia Afrikkaan. Missä on vihreiden lähetyssaarnaajat? Eikö Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan merien roskaajat tarvitse opastusta kädestä pitäen? Sinne nyt 500 vihreää vuodeksi oikeisiin töihin. Saisitte jotain aikaankin!

Parveketupakointi on paha ilmansaastuttaja, kun sitä on jatkunut vuosikausia. Sitä kieltoa pitäis nopeuttaa ehdottomasti. Tupakka ei kuulu parvekkeille, missä asuu muitakin ihmisiä.

Hieno kirjoitus Mauri Peltokankaalta 26.9.2019 yleisönosastossa Pohjalaisessa! Arvostan!

Taas tuli tarkoitushakuinen kyselytulos – autoilua pitää vähentää! Tuskinpa on auton tarvitsijoilta kysytty. Tällä kertaa mielipiteitä muokkaa kaiken kansan Yle. Surullista.

Matalaseläntiellä Variskan koululaisten tekstipaalut ”Älä päälle aja p...le” molempiin suuntiin. Ajotie n. 500m. Neljä rinnakkain ajotiellä, eivät anna tietä muulle liikenteelle. Tulevaisuuden kansalaisia.

Toisia on helppo narrata ja ohjailla, huh, huh.

Kiitos Mauri Peltokangas mielipiteestäsi Pohjalaisessa 26.9.! Uskon että suurin osa suomalaisista on samaa mieltä kanssasi. Jos totuutta ei tuoda kyllin vahvasti esille, niin somessa sekä opetushallitukseen ja muualle soluttautuneet äänekkäät saavat propagandansa julki niin, että valheesta ennen pitkään tulee ainoa sallittu totuus.

Näinhän se oikein meneekin.Pohjalainen uutisoi samalla sivulla Vaasan kaupungin hankintakiellosta, joka koskee kaikkia hallinnonaloja ja Häyryn työtaakan keventäjäksi perustettavasta uudesta johtajan virasta. Eli ei mitään pienipalkkaista johtajaa. Joten eihän osteta vanhuksille vaippoja eikä lapsille leikkikaluja, jotta saadaan Häyrylle apuja.

Aalto yliopistossa on terveydenhuollon tuotantotalouden professori. On aikoihin eletty, kun tuotantotalouden arvomaailma tuodaan terveydenhuoltoon. Tuollainen professuuri pitäisi heti lopettaa, jos halutaan että se jäljellä oleva ihmisyys säilyisi.

Sähkölaskussa energian hinta on 64 e ja jakelun monopolihinta 88 e. Jakeluyhtiön hankinnat j a koko toiminta tulee asettaa erikoistarkkailuun. Regulaattori ei toimi ollenkaan. Hyvä lähtökohta olisi, että sähkön siirto ei voi olla suurempi kuin energian myynnin hinta.

Onko oikein, että uimahallin työntekijät treenaavat uimahallin punttisalilla työaikana? Eikö heillä ole muuta tekemistä?

Eikö nyt olisi aika ruveta miettimään toista siltaa Vaskiluodon liikenneruuhkien purkamiseen vaikka vai yhteen suuntaan.

Markus E Myllymäki. pitäisi sinunkin tietää, että eläke koostuu palkkaneuvotteluissa sovitusta työnantajaosuudesta ja työntekijän omasta maksuosuudesta. Nämä on sovittu tessissä aikoinaan osana matalampaa palkankorotuslinjaa. Työnantaja Suomessa ei maksa lisämaksuja kuten hyvin tiedät. Joten maksakoot nuoret itse omat eläkkeensä niin kuin mekin olemme tehneet. Meillä on yli 200 miljardin eläkerahasto. Siitä kyllä riittää meidän eläkemaksut katettavaksi.

Otsikoitiin, että Vaasassa pyöräillään kuin villissä lännessä. Koko Suomen liikenne on samaa. Säännöt on tehty rikottavaksi. Ei mikään resurssin lisäys auta, kun asenteet on korvien välissä.

Olisiko nyt Forsnerintien vuoro laittaa kuntoon kun Kirkkopuistikko saadaan valmiiksi? Tie on kun pommin jäljiltä, kuoppa kuopan vieressä, on niin luonnonmukainen että.

Miksi veronmaksajien varoin ylläpidetty Yle on ryhtynyt ajamaan ilmaston anekauppiaidenasiaa? Todella härskiä!

Kuinka nuorisosta on tullut tällaisia niinku-ihmisiä? Joka kolmas sana on niinku. Onko sanavarasto köyhtynyt, niinku?

Kuvastaa hyvin Vaasan taloudenpitoa hallintojohtaja Anna-Maija Iitolan lausuma ylimääräisistä hankinnoista on tingittävä. Eikö ne voitais lopettaa kokonaan, ja irtisanoa hankkijat saman tien? kysyy veronmaksaja.

Onhan meillä umpihullu hallitus. Rahaa on jaettu, vaikka sitä ei edes ole. Nyt käynnistetään verojen korotustalkoot ja lamautetaan kulutus. Sitten myydään valtion omaisuus. Lamaan syöksytään ilman puskureita.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa