Lukijoilta: TEKSTATEN

Mielenkiintoista seurata nuorten huolta ilmaston saasteista! Ei tarvitse kun mennä koulujen pihoille, jossa seisoo parkissa pilvin pimein mopoja, mopoautoja, jopa traktoreita ja takseilla sekä linja-autoilla tuodaan pihaan asti! Kukaan ei halua tulla edes muutaman kilometrin päästä pyörällä tai kävellen kouluun! Me vanhempi ikäluokka kuljimme kouluun aina säästä riippumatta kävellen, pyöräillen tai talvella hiihtäen pitkienkin matkojen takaa! Joten näyttäkää nuoret itse esimerkkiä ennen kuin alatte asiasta vaahtoamaan! Se siitä ilmastotalkoista!!

Hei, sinä nuori mies, joka kavereidesi kanssa pidit hauskaa puutarhassani ja ulkorakennuksessani tässä eräänä yönä. Sinulta jäi lippalakki. Saat lunastaa sen tuntomerkit kertomalla. Tule rohkeasti päiväsaikaan ja ota kaverisi mukaan niin voitte samalla korjata auki murtamanne autotallin oven.

Aivan superehdotus yhdistää Pohjalainen ja Vasabladet! Kielikylpyä helposti keittiön pöydän ääressä! Ei siis Pohjalaista Ilkan kanssa...

Hyvä Kirill Helsing! Ilmastollisiin kysymyksiin on ehdottomasti puututtava ihan konkreettisin teoin, mutta hysteria ei ole vielä hyödyttänyt ketään, koskaan.

Ei kai kukaan osta asuntoa vuokratontilla. Se nyt on selvä, että niihin on piilotettu myrkkypilleri, joka takuuvarmasti laukeaa joskus. Jos vuokraaja on yksityinen taho, niin silloin kannattaa juosta karkuun kaupanteosta.

Vaasan kaupunki lähetti taas sellaisen lisäveron, josta asiakas ei saa mitään vastinetta rahoilleen, hulevesilaskun, ja vielä erilaisten uhkauksien saattelemana. Saahan tuolla rahalla taas paisuttaa entisestään sitä kaupungin ylisuurta pöhöttynyttä virkakuntaa ja laittaa niitä pikkupomoja nojaamaan kyynärpäihinsä miettimään, että mitähän tässä tekisi, että aika kuluisi.

Yksisuuntainen pyörätie. Yhtä hölmö idea , kun autojen päiväajovalot!

Kirkkopuistikon pyörätie on hyvä ja kiva. Kiitos kaupungille!

Ainoa järkevä nimi yhdistyvälle lehdelle on Ilpo.

On pakko miettiä vakavasti lähtöä Vaasasta. Verot ja maksut sos.terv.palv. nousee jatkuvasti, samoin vesi, sähkö, ym. Kotihoidon tuki lakkautetaan. Kaupunkia johtaa osaamattomat. Henkilöstöä irtisanottava 1 000 henkeä tai koko henkilöstölle 4 vk.pakkoloma.

Ne puoli miljoonaa ihmistä, jotka tuntevat Vaasan, eivät juuri siksi tänne matkusta, joten ei syytä innostukseen edes matkailupomolla, samma på svenska, tack.

Jukka Mäkynen ei ymmärrä, että nuoret kykenevät käyttämään itsenäisesti saamaansa tietoa. Jukka on jo tomua, kun nämä nuoret korjaavat jälkiä.

Koiravero Vaasaan. Päättäjät, miksi ette uskalla toteuttaa, kun kassanne ammottaa tyhjyyttään? Ilmeisesti olette itse koiranomistajia.

Nuoret ilmastoaktivistit ovat periaatteessa hyvällä asialla. Tiedän kuitenkin, että kun heidän elämäänsä rajoitetaan ympäristöystävällisillä teoilla, niin suuttuvat siitäkin.

Luoja on suonut meille kauniita syyspäiviä. Nautitaan niistä kiitollisina.

Vaasa on liikennekäyttäytymisen villi länsi. Täällä ei kunnioiteta mitään, eikä ketään. Kaupunki täynnä minäminäminä-liikkujia välineistä riippumatta. Onko tässä kaupungissa edes sitä yhtäkään sheriffiä?

Suomen kansan ei tartte olla huolissaan, kun Suomen urheilijat eivät pärjää Dohassa, onhan meillä tämä kaikentietävä Yle ja se toimittajarevohka siellä lomareissulla haastattelemas toinen toistaan veronmaksajien maksamana. Tuota Ylen toimintaa ja törsäämistä on alettava pikaisesti karsimaan.

M. Jansson iloitsee täysin merkiteksyttömistä asioista Vaasan näkyvyyden suhteen. Kaupunki on konkurssikypsä ja mitään vetovoimaisuustekijöitä ei ole. Maksut nousee ja etuisuuksia leikataan.

Ministeri Ohisalo hyysää maahanmuuttajia tolkuttomasti. 26 miljoonaa löytyi heti maahanmuuttajien lupahakemuksiin. Luulisi köyhyystutkijan olevan kiinnostunut suomalaisten hyvinvoinnista, mutta ei. Olisiko nyt pääministerin aika ryhtyä toimiin sisäministerin erottamiseksi?

Jospa nämä ympäristöahdistuneet nuoret hoitaisivat edes omat roskansa paikalla oleviin roskiksiin, se olisi heidän ensimmäinen ympäristötekonsa.

Onhan se jo näkynyt pitkään mihin päin tuuli on kääntynyt tässä lehdessä! Hyvin vähän mitään paikallisuutisia täältä rannikkoseudulta on näkynyt lehdessä. Kaiken maailman liirum laarum -juttuja isojen kuvien kera, ketä ne kiinnostaa? Esim. perjantaina sattuneesta liikenneonnettomuudesta Laihian tietyön yhteydessä Hulmilla, ei halaistua sanaa! Oli ambulansseja, poliisiautoja ja pitkät jonot.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa