Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaasan vahvuus on nimenomaan se, että rantoja pitkin pääsee liikkumaan kuka vaan etelästä pohjoiseen, ei tarvita mitään isoja rakennuksia estämään tätä, eikä tontteja vain rikkaille!

Lanamäki sortui halla-aholaiseen typerehtimiseen. Ei ollut muovia meressä edellisen jääkauden aikana tai jälkeen. Katso Flightradar24 ja mieti.

Hyvä kirjoitus Lanamäeltä 29.9. palstalla, täyttä asiaa.

Maahanmuuttoa ja siihen liittyviä ongelmia ja kustannuksia seuranneena ei voi tulla muuhun tulokseen kuin, että olis vielä maalaisjärjelle reilusti käyttöä tässäkin maassa.

Yle suoltaa uppiniskaiselle hölmölän väelle ilmastosaarnaa aamusta iltaan – päivästä toiseen hamaan – tulevaisuuteen. Veronmaksajat kustantavat aivopesunsa Tämä on väärin!

Pohjalainen ja Ilkka yhteen, oikea suunta. Mielelläni luen E-P:n ja Vaasan asiat samasta lehdestä. Samaan suuntaan ja yhteistyöhön pitäis myös Seinäjoen ja Vaasan mennä. Pohjaksi löytyy pohjalainen identiteetti.

Naulan kantaan, Kalle Lanamäki! meidän vanhempien tehtävä ei ole lietsoa nuorisoa ahdistukseen. Ahdistus johtaa masennukseen, eivätkä nämä johda yleensä mihinkään hyvään.

Millä kaupunki ohjaa katuvaloja, kun syttyminen siirtyy syksyisin tunnin myöhemmäksi.

Miksi tv:ssä kaikki viihdeohjelmat on nykyisin kilpailumuodossa, jotka ärsyttää? Juontajat, ei mitään taitoa, huudetaan, kerrotaan puujalkavitsi, jolle ärsyttävästi nauretaan. Yhtenä iltana sama juontaja monessa ohjelmassa. Ala-arvoista.

Kiitokset Kalle Lanamäelle, Pohjalainen 29.9.2019 johdosta. Yksi monien puolesta. Jonkun oli aihetta avattava. Kiitos Kallelle.

Meidän kaikkien omistama Vaasan sähkö jakaa meidän verorahoja yhdelle urheiluseuralle. Missähän saunaillassa tämä on päätetty? Taas osoitus kaupungin ns. avoimuudesta.

Toivotaan Vuoriselle hyvää matkaa Maarianhaminaan tai Seinäjoelle tai jonnekin, nimimerkki ei yhtään voittoa.

Minusta Kirkkopuistikon pyörätie on oikein mukava ja rauhallinen ajella, ja selkeästi merkitty, Tuli tarpeeseen kun opiskelijat palasivat. Ajelen melkein päivittäin.

Olisi parasta, jos rikkaat maat Kuwait, Qatar, Bahrain, Saudi-Arabia, Emiraatit, ottaisivat arabiankielisiä pakolaisia vastaan. Miksi he pyrkivät Eurooppaan, kun kulttuuri ja ajatusmaailma ovat erilaisia?

Nyt sitten viedään kotihoidon tuki. Millä ihmeellä te motivoitte nuoria tekemään lapsia kun pienimmätkin tuet poistetaan ja syntyvyys senkun laskee.

Uuden lehden nimi. Pohjanmaan Sanomat olisi hyvä ja tämä kattaisi koko alueen.

Vihervasemmisto valjastaa jo lapset propagandansa ja tarkoitusperiensä lähettiläiksi Suomessa. Vastenmielistä ja tuomittavaa toimintaa.

Minulle on jäänyt vuosien varrelta mieleeni Vaasasta RKP, SDP, laivaprojektit, stadion, jäähalli, Ristinummi, ylisuuri kaupungin henkilöstö, Pukinjärvi, rajut tuulet sekä mahtipontiset puheet.

Kirkkopuistikon pyörätie on 1-suuntaiseksi aivan liian leveä. Nykyiset leveät jalkakäytävät olisi voinut vain viivalla jakaa 2 osaan eri käyttäjille.

Ei ne ojaanajot ja kolarit ny Destian vika ollu , hei haloooo! Se kuski siinä ratin takana olis voinu vähä hillitä vauhtia , kun kuitenkin kotoa lähties huomasi , että on kylmä ilma ja se yleensä syksyllä tietää liukkautta.

Jalkakäytävällä pyöräily on paljon turvallisempaa kuin autojen seassa ajaminen. Onnettomuudetkin lievempiä kuin ajotiellä, esim. rekan alle joutuminen.

Pohjalaisen kyselyyn vastanneista suurin osa oli sitä mieltä, että keskustaan ei tarvita lisää pyöräteitä. Eipä tietenkään! Nykytilanne onkin mainio kun pyöräilijät kiitävät pitkin keskustan jalkakäytäviä kävelijöiden seassa aivan miten sattuu vailla minkäänlaisia liikennesääntöjä usein vielä kännykkäänsä tuijottaen. Eli Vaasassa on jo loistava pyöräilykulttuuri!

Uuden lehden nimeksi Pohjalainen Ilkka.

Ei valtio ole syyllinen ulosottoihin. Ulosotettava henkilö itse ei ole hoitanut maksujaan ajoissa.

Roskaamisvero. En ole koiran omistaja, mutta huvittuneena seuraan näitä koirankakkakeskusteluja. Totta on, että koiran omistajien täytyy kerätä jätökset pois, mutta miten on roskaamisen kanssa. Niin aikuiset kuin lapsetkin tiputtavat kaiken käsistään maahan ja jatkavat matkaansa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kuka voi nuoria opettaa, kun vanhemmatkaan eivät osaa eivätkä välitä ympäristöstään. Koulut voisivat lähteä myös talkoisiin ja opettaa kunnioittamaan ympäristöä. Ennen kauhisteltiin etelän roskaisia katuja, Nyt asiat on kääntyneet ylösalaisin, meillä on roskaa joka paikassa. Lisää verotuloja roskaamisen kunnolla sakottamisesta, sehän on jokaisen oma valinta kuinka käyttäytyy.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa