Lukijoilta: TEKSTATEN

Lapsivero ja lisäksi siivousmaksu. Kukaan ei sotke niin paljon kuin tenavat. Kaikki kärsii.

Erkki Turunen, kiitos hyvästä kirjoituksesta. Asia on juuri, kuten kirjoitit. Armon aika todellakin alkaa olla loppumassa ja Jeesuksen toinen tuleminen on lähellä.

Väkiluku laskee, päättäjien vika. Lapsiperheiltä leikataan koko ajan. Suomesta kaikki myydään ulkomaille, Suomikin katoaa kartalta. Järki käteen.

Sinä koiraverosta meuhkaava koiranvihaaja, hanki sinäkin koira niin elämästäsi tulee paljon mukavampaa. Usko pois.

Omakotitalo koko kesän asumaton. Sähkölasku tuli, 59 euroa.

Dohan MM-kisojen 50 km:n kävelyssä monet joutuivat kuumassa helteessä välillä kävelemään.

Hulevesimaksu laskutettu koko 2019 vuodelta vaikka talo myytiin jo kesällä.

Mahtava elokuva oli tämä Ikitie, näytti karun totuuden sosialismin ihanuudesta työläisten paratiisivaltiossa, jollaista suomeenkin tietyt piirit ihannoivat.

Omaterveyskeskuslääkärit hoi!!!! Kotipalvelun asiakas ei automaattisesti käytä Pihlajalinnan (ent. Doctacon) vastuulääkärin palveluita. Lopettakaa muistihäiriöisen pompottelu ja tehkää työnne. Kotisairaanhoitokin on turhautunut asiasta.

Kerrostalossa siivouspalvelusta maksetaan. Onneks on mitä siivota, kiitos koirille, ettei tartte niin paljon kahvilla olla.

Asioin nykyisin Seinäjoen liikkeissä koska siellä minua palvellaan moitteettomalla suomen kielellä ja Tervajoelta on lyhyt ajella.

Ilmastosta ja kierrätyksestä jauhaminen aiheuttaa työttömyyttä ja ihmisille turhaa kärsimystä, syyllisyyttä ja masennusta.

Eivät taida pätkätöitä tekevät nuoret naiset innostua lapsentekoon. Mieluummin pidetään lemmikkejä – kissoja ja koiria.

MM-kisojen katsomot melkein tyhjänä, ei huolta, Ylen toimittaja-armeija ns. asiantuntijoineen pääsivät jälleen haastattelemaan toisiaan ja lomailemaan veronmaksajien piikkiin.

Ilmeisesti Indonesian valtavat raivoisat metsäpalot eivät ole näkyneet Toholammille, kun mallioppilaat eivät ole reagoineet. Taitaapa suuria metsäpaloja olla eri puolilla maailmaa.

Elokuva Ikitie näytti millainen on kommunistien systeemi kaikessa karuudessaan, kauniit kiitokset vieläkin niille, jotka pysäyttivät tuon aatteen Raatteentielle ja Karjalan kannakselle -39 ja -44 urheudellanne.

Erkki Rantamäki, niin se on, huolenpito ja huolenpito. Kiitos.

Talvi tulossa ja jotkut asuvat tupakanhajuisilla parvekkeilla. Pitääkö olla huolissaan?

Tervajoen asemalla sataa, ja sen huomaa oikein hyvin. Parkkipaikan vanhassa osassa on syviä lätäkköjä täynnä vettä. Missä on lanaaja, joka tekisi työnsä, ennen kuin pakkaset tulevat? Murskettakin voisi tuoda, että kuopat täyttyisivät. Uusi puoli on tasainen ja hyvä. Miksi ei uusittu vanhaakin?

Mistä johtuu, että terveyskeskuksen ajanvaraukseen soittaessa jonotusaika vähintäin 5 min. Viimeksi jouduin jonottamaan 20 min. Ei ole ilmaista, vai?

Ensimmäinen oikeansuuntainen puheenvuoro Pohjalaisen lopullisesta sulautumisesta Ilkkaan, kiitos Matti Hurme! Tämäkin on seurausta Vaasan suuresta ongelmasta, eli ruotsinkielisen Pohjanmaan panttivankina olemisesta, täällä kaikki jakautuu kahtia, kuten kaksi päivälehteä. Mitäpä voidaan tehdä, Vaasa Oy:n kunniakkaan historian tuntevana, on ainoa keino pyrkiä luomaan uusi Vaasa-lehti, oli se sitten kuinka haasteellista tahansa, toimeen on ryhdyttävä heti!

Otetaan Ilkasta ja Pohjalaisesta kaksi ensimmäistä kirjainta niin saadaan uudelle yhdistyvälle lehdelle uskottava nimi Ilpo. Tai vaihtoehtoisesti Ilpotar.

Ne kyltithän (Matalaseläntien varrella asuvan laittamat) varoittavat ajamasta siilien päälle! Niitä kun taapertaa sillä alueella, ja kaikki autoilijat eivät hiljennä. Monet kaahaavat sen 500 m pätkän kovalla ylinopeudella, joten on siinä vaarassa ihmisetkin. Ja ei siinä tosiaan saisi neljää rinnakkain kulkea. Ärsyttävä tapa.

Outoja nuo Kaskisten muutamat asukkaat. Äänestivät vastaan talousliitosta Närpiön kanssa. Eihän Kaskinen mihinkään olisi hävinnyt, vaan jatkanut eloaan kuten ennenkin. Nyt tulee kyllä häviämään. Muistakaa, viimeinen sammuttaa valot.

Eikös Vaasan kaupungilla ole totaalinen rekrykielto? Miten sitten on mahdollista, että Häyrylle palkataan apujohtaja? Miten Häyry selität tämän? Lohkaistaanko hänen palkkansa sinun palkastasi? Oletan, että asia on näin!

Sitten kun lehdet P ja I yhdistyvät, niin toivottavasti sisällys säilyy samana! Ettei käy niin kuin alueuutisten: Vaasasta uutisia minimaalisesti tai ei ollenkaan.

Jos ihminen on ylimielinen, se tarkoittaa, että hänellä on ollut liikaa palvelua elämässä ja liian varma asema. Ylimielisyyteen auttaa palvelun ja huomion huomattava vähentäminen. Kun joutuu olemaan itse kädet mudassa, ihmisestä tulee nöyrempi.

Sähköyhtiöt käyttävät härskisti hyväkseen lakia, jonka mukaan sähkön siirtoa ei voi kilpailuttaa. Erityisesti Vaasan sähkö on säälimätön parhaita yksityisasiakkaitaan kohtaan. Jotain rotia, pliis!

Rauno Jokiniemi! Estonian uppoamisyönä ei ollut ennätysmyrsky, mikään laiva ei jäänyt rannalle. Virolaisten kokemattomuus merenkulkijoina ja hyvän merimiestavan noudattamatta jättäminen olivat aivan ratkaisevia katastrofin syntymiseen.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa