Lukijoilta: TEKSTATEN

Kappas vaan ovat huomanneet. Kävely, pyöräily ja luonnon ihailu luo hyvinvointia ja iloa ja tämän me seniorit olemme aina tienneet! Elämäniloa ihmiset.

Ehdotukseni uuden lehden nimeksi on Meri-Pohja. Molemmat maakunnat tulisi huomioitua nimessä.

Voitaisiinko tavallisille ihmisille järjestää kurssi 112:n kysymyksiin vastaamisesta? Ehtii omainen kuolla, kun vastauksia pähkäillään. Pitäisi myös ennalta opettaa, mitä mikin kysymys oikeasti tarkoittaa. Itse olen pistänyt sairaan autoon ja ajanut ensiapuun.

Eikö Yle Pohjanmaalla ole vähäisintäkään ymmärrystä ja tilannetajua? Tiistain klo 15 uutiset kertoivat Kuopion murhenäytelmästä ensimmäisiä tietoja, joiden mukaan oli kuollut yksi ja 10 haavoittunut. Heti uutisten perään Yle Pohjanmaa päräytti soimaan kotimaista rokin renkutusta, jonka ensimmäiset sanat kuuluivat on maailma julma paikka... Näinkö Yle ottaa osaa vainajan ja loukkaantuneiden omaisten suruun?

Jospa tappopelien pelaaminen lopetettaisiin. Sitä tekee, mitä on lapsuutensa ahkerasti harjoitellut.

Paras keino lisätä pyöräilyä on tehdä autoilun kannalta p-a liikenneratkaisuja. Se on Vaasan erikoisosaamista.

Kerro kansanedustaja Kim Berg vaikka tämän lehden sivulla, mitkä ovat pienituloisen ja keskituloisen kuukausi ja vuosi ylä- ja alarajat. Hallituspuolueen edustajan pitää rajat tietää, välikysymyspuheenvuorossakaan ei olleet selvillä.

Timo Ekman sanaili erinomaisesti tulevan yhdistyneen lehden sisällöstä ja ilmeestä. Tarttukaa tuohon, toimitus. Lakeus myös hyvä nimi.

Ilmastoahdistuksessa kipuilevat poliitikot voisivat lohduttautua sillä, että syyllistetyt aktiiviautonkäyttäjät äänestävät. Sitten helpottaa.

Olihan hieno ohjelma Armanilta tiistai-iltana. Kertoi kalastuksesta ja kuinka tärkeää, että meillä on vielä mahdollisuus saada lähiruokaa eli omista vesistä mutta kovasti EU koittaa kuristaa suomalaisen kalastajan ja toivottavasti ei onnistu siinä.

Näyttää siltä, että sellainen joukko kritisoi Kirkkopuistikon pyörätietä, jotka itse tulevat tarvitsemaan sitä lähivuosina, kun ajokortti on otettu pois. Liikennetilanne muuttuu, kun Wärtsilä muuttaa Vaskiluotoon parin vuoden päästä.

Vai ei tienpitäjillä ole enää varaa kunnostaa pikkuteitä. Rullalleko?

Kunnan tai kaupungin päätehtävä on tuottaa peruspalveluja ja valvoa niiden toteutuminen. Kaikki muu on haihattelua ja siitä ei hyvää seuraa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa