Lukijoilta: TEKSTATEN

Ihmiset on saatu huonolle omalletunnolle ilmastosta, odotan mielenkiinnolla koska tulee kehotus tekstiviestillä siirtää rahaa ilmastorahastoon, joiden päämäärää ei kukaan tiedä. Grönlannissa muuten viljeltiin vehnää 800-luvulla.

Te ilmastovouhkaajat. Poistakaa ensimmäisenä rallikisat, traktorikisat, tuhannet koirat, ainakin verolle. Paskoovat ihmisten portinpieliin. Meikit ja väriaineet joilla etenkin naiset kyllästyvät itsensä ja värit lopulta sotkevat vesistöt. Glitterit mikromuoveineen pois. Ylipakkaaminen tuotteilta.

Rinteen vihervasemmistohallitus laittaa kehitysapuun ulkomaille ja maahanmuuttajien oikeusapuun yli 100 milj. kädenkäänteessä, mutta oman maan nuorten mielenterveystyöhön ei löydy rahaa.

Petra Mannerin haastattelut Dohan stadionilla ovat täysin turhaa puppua. Tulee mieleen kummeli-parodia, jossa toimittaja työntää mikrofonia urheilijan suuhun ja kysyy kumpi on parempi, peltikatto vai tiilikatto.

Sen jälkeen, kun väkivaltaisten tietokonepelien pelaaminen lisääntyi, on nämä koulu- yms. hyökkäykset lisääntyneet. Nuorilta menee virtuaalipelien ja kuvien myötä todellisuuden taju.

Tuli surullinen olo luettuani Aspimaan kertomusta, Varattoman viimeinen matka. Elämänsä veroja maksanut olisi ansainnut paremman viimeisen matkan!

Erinomainen idea Timo Ekmanilta yhdistyvien Pohjalaisen ja Ilkan uudeksi yhteiseksi nimeksi Lakeus, mielestäni se kuvaa hyvin tätä yhteistä aluetta.

Tapaus Wasa Station osoittaa Vaasan kaupunginvaltuuston kyvyn käsitellä isoja asioita. Ei ole ihme että talous on huonossa kunnossa, valtuutetut ovat turhan tärkeitä, joiden kyky riittää vain koiraverosta päättämiseen.

Vaasalla ei ole varaa jättää rakentamatta Wasa Stationia. Nyt on tehtävä näkyviä investointeja ja luotava kuva kehittyvästä ja kasvavasta kaupungista. Vain sillä tavalla saadaan uusia veronmaksajia. Ei nuoret aikuiset ole kiinnostuneita eläkeläisreservaateista. Rahahan on nyt halpaa.

Flunssakausi on tullut. Radiosta neuvottiin hygienisyyttä. Ei kuitenkaan paljoa auta, kun seuraa irtotavarahyllyillä sormiensa nuolijoita muovipussien avauksia varten. Sitten mennään kauppa läpi ja kosketellaan tavarat näillä sormilla. Tähän tulee kiinnittää huomiota pussien muodoilla ja irtotavaran sijoituksilla.

Voisiko joku antaa ajo-opetusta seitsemääkymppiä körötteleville?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa