Lukijoilta: TEKSTATEN

Osaako joku sanoa miten iso sakki Ylen toimittajia on Dohassa verovaroin muka töissä? Mulla on karkea arvio: liian paljon. Onko jollain tarkempaa lukua? Jos on laittakaa lehteen!

Pääministeri Rinne saapui Vaasaan prameasti lentokoneella. Muistaakohan hyvittää päästöt? Miksei se purjehtinut sillä purkillaan tänne, kuten isossa maailmassa on tapana?

Destian hoitama Sundomin Saaristotie on ollut todella hyvä koko kesän, se asfalttiosuus vielä kuntoon, niin kyllä kelpaa ajella.

Kuten edellistenkin koulusurmien jälkeen taas ryömii esiin koloistaan laumoittain dosentteja ja tohtoreita jälkiviisastelemaan ja neuvomaan miten pitäisi toimia. Ainoat pätevät hoitokeinot tähän ovat mielenterveyshoidon tehostaminen ja koulukiusaamisen saaminen kuriin.

Yksisuuntainen pyörätiekö hölmö? Ainahan sä pyöräilet ajoradallakin oikeaa puolta! Vai?

Mahtavaa! Presidentti Putin on kritisoinut ruotsalaista Gretaa energiakonferenssissa. Hienoa, että hän puuttui suureen hullutukseen.

Hyvä Ossi Kukkonen! Juuri näin: piltit reppu selkään ja menoksi. Ei tarvitse isän enää iltaisin kuskata harrastuksiin kun ite pääsee. Matkalla voi poimia pari roskaa kadulta. Muutos alkaa läheltä, ei tarvi kaduilla huutaa.

Vaasan päättäjät katsokaa ympärillenne. Kaikki kasvavat ja kehittyvät kunnat investoivat isosti, eikä varmastikaan käteisellä.

Kyllä Wasa Station pitää rakentaa. Nyt on raha halpaa. Nyt on tilaisuus saada edullisesti niitä tiloja ja tuloja joita Vaasasta puuttuu. Sijainti on mitä mainioin. Tuossa busineksessä ei voi epäonnistua. Ei muuta kun velkaraha käyttöön miinus korolla. Turha yrittää perua hyviä päätöksiä . Aina joku valtuustossa soutaa vastavirtaan.

Eikö koulukiusaamista todella osata Suomessa lopettaa? Pyytäkää apua ulkomailta! Kaikkia koulusurmaajia on koulukiusattu. Mahtaa tuntua kivalta opettajista, jotka eivät puuttuneet ja kiusaajien vanhemmista, jotka kasvattivat lapsistaan kiusaajia?

Joko olisi aika ottaa kiusaaminen vakavasti. Kuopion hyökkääjä oli ollut pitkään koulukiusattu. Näitä kävelevä aikapommeja voi kävellä vastaan missä vaan.

Kannustamaan Vepsua! Nyt on omia junioreita, joita yleisössä on kaivattu! Siispä lehtereille se väki nyt, ja hirmuinen tuki ja kannatus pojille!

Ilpo hyvä, Polkka vielä parempi nimi uudelle lehdelle.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa