Lukijoilta: TEKSTATEN

Koiraveroa kannatan myös, koirat jättävät todella suuren hiilijäljen, verosta voisi vapauttaa palvelus/opaskoirat.

Sinä yli 12-vuotias, muista jos ajat minun, kävelijän päälle jalkakäytävällä pyöräillessäsi, sinä maksat viulut.

Wasa Station -tapaus todistaa, ettei päättäjät lue papereita, joita allekirjoittavat. Seuraavissa vaaleissa kaikki vaihtoon.

Miljoonien sanktiot versus toinen vaihtoehto, 50 milj. Olisiko sopimuksen purku se halvempi vaihtoehto? Miksi jotkut väittää, ettei voi purkaa? Oma lehmä ojassa?

Wasa Station -hankkeeseen nyt aikalisä. Rohkeasti homma seis, kunnes asiat selvitetty päättäjille perinpohjaisesti. Jos Station rakennetaan, voisiko esim. suunnitelmia muokata? Esim. tehtäisiin pienemmässä mittakaavassa. Ainakin korkea osa on aivan turhan massiivinen tämän kokoiseen kaupunkiin.

Rikkaat arabivaltiot eivät ota pakolaisia. Sehän kuuluu eurooppalaisille. Täällä kun ollaan liberaaleja ja kaikille taattava ihmisoikeudet hinnalla millä hyvänsä.

Onko valtuusto tehnyt taas päätöksiä, joista ei ole tietänyt tai ymmärtänyt yhtään mitään. Tarkoitan Wasa Stationia. Turha joukko, joka tulee kalliiksi meille veronmaksajille.

Eikö Vamia osallistu kustannustalkoohin kun opet taas reissaa ympäri Eurooppaa ja sijaisia palkatahan siksi aikaa. Muka työoppimisasioissa.

Sähkön siirtohinta pitää saada samaksi maaseudulla ja kaupungissa. Eihän meillä terveydenhuoltokaan maksa maalla enempää kuin kaupungissa! Perustarpeita molemmat.

Taas! höynäytettiin arvon valtuutettuja sopimussakkoasiassa. Kenelläkään ei näytä olevan tietoa mitä on pyydetty allekirjoittamaan?! Saa nähdä mitä selitetään? Käytössä monia lakimiehiä, muttei kehrata kysyä mitä tämä paperi tarkoittaa!

Pakolaiset pyrkivät niihin maihin, joissa on parhaat sosiaalituet. Maksaja.

Liikuntatoimelta puuttuu johtaja, joka osaisi hoitaa hommansa. Paljon lupauksia mutta teot on aivan jotain muuta. Pettyneet asiakkaat vaati lupauksille takeita. Olisi ollut suotavaa keskustella alan harrastajien kanssa ennen kuin tilaa nyrkkeilykehän Teeriniemelle. Kehä on hengenvaarallinen millä ei tee yhtään mitään, maksoi kuulemma 7–8 tuhatta euroa, rahan tuhlausta. Joku mättää liikuntatoimessa pahasti.

No voi, onko meillä taas joku ihmeen ohjausryhmä, koskien nyt Wasa Stationia, jonka pj. Maria Tolppanen ei tiedä missä mennään. Tuleeko mieleen saaga Ari Mäkynen ja hevosurheilukeskus, Mäkynenhän poistui takavasemmalle, kun ei ollut edes keskuksen tontilla käynyt. No ehkäpä Maria on joskus vanhalla linja-autoasemalla sentään käynyt. Tällä menolla saamme nyt vielä lähemmäksi toria uuden Mansikkasaari/siilot yms. kohteen, näin merellinen menehtyjä tällä kertaa.

Laivan hankinnan saa Häyry kannattavaksi taannoisen Pohjalaisen jutun mukaan, kun laskee vain pienelle osalle kustannuksista takaisinmaksun. Samalla tavalla on hoidettu Vaasan taloutta, kun kerrotaan talouden paranevan, mutta se käytännössä huononee. Noilla opeilla on ylijäämä muuttunut alijäämäksi ja vaasalaisten palveluja heikennetty.

Vanhusten hoitajamitoituslaki kirjataan nyt lakiin, mutta se mutta se tulisi voimaan vasta 2023! Miksi SDP? Edellisellä kaudella te itse huusitte kurkku suorana, että se tulisi saattaa voimaan heti ja vihervasemmisto rummutti samaa. Huomaatteko itse, kuinka raukkamaisesti veditte tuolloin oppostitiopolitiikkaa?

Vaasan Sport Niklas Nevalaisen erinomaisella avustuksella aikoo heti alkukaudesta varmistaa, ettei ensi keväänä pelata pleijareissa ja jo syksyllä pelataan tyhjälle katsomolle. Kas kun ei valmentajan kanssa tehty tällä kertaa kolmen vuoden sormusta.

Onko Vaasa maakunta Pohjalaisen verkkotoimituksen näkökulmasta, kun Vaasaa koskevissa uutisissa näin useinkin, ellei aina, todetaan. Vai toimitetaanko ne Seinäjoelta, jostapäin Vaasako on maakuntastatukseen kuuluva?

Sportin alku näyttää sekamelskalta. Maalivahdit vaihtuu, ketjut vaihtuu.

Demareiden nuorisosiipi kuunteli tarkasti kauppakeskus Espenissä pääministeri Rinnettä.

Urheilukeskuksen asiakkaat eivät saa autojaan parkkialueelle kun on aina varattu. Luvattu on, että asia korjataan mutta mitään ei ole tapahtunut. Kuinka kauan joudumme vielä odottelemaan, että jotain tapahtuu??

Älytön paikka suojatiellä, joka johtaa suoraan talon pihaan. Suojatie on siirrettävä, ettei satu vahinko.

Myähäs on pahoon patterilennokin innovaatio. Akkutehtaalle on jo kaavootettu tontti. Siältä melekeen jo syältää kiihtyvällä taharilla valamhiksi larattuja voimalähteetä myynthin.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi
Työpaikat Etelä-Pohjanmaa
Työpaikat Pohjanmaa