Lukijoilta: TEKSTATEN

Suurin osa koirista on kytkettynä. Rokotettu, leikattu ja madotettu ja muutenkin homma toimii. Entäs kissat. Pilaa toisten rappuset, terassit, huvimajat, kukkapenkit ja perunamaan. Autojen konepelleillä lojuu ja jos ikkuna on jäänyt auki, pujahtaa sisälle.

Miettikääpä tahollanne lääkärit, hoitajat, tk, työterveys ja poliklinikat, miltä se tuntuu kun ei vaivauduta kuluttamaan aikaa. Ihan turha odottaa, että sen jälkeen potilas vaivautuu ko. paikalle kun vain pakon edestä. Vakavia sairauksia löytynyt, joita ei voi enää pysäyttää.

Urakehityksen ja työpaikan pitämisen kannalta on itsemurha tehdä lapsi.

Onko ihme, että Trump lähti kesken tilaisuuden veks, kun tuo Niinistö ei yhtään luutaa tai haravaa Suomesta tuonu.

Pietarsaaren jalkapallofanit kiittävät Vepsun johtokuntaa ja Petri Vuorista, teidän ansiostanne saadaan nähdä kovia paikallisotteluita Pietarsaaressa ja teidän uudella kauniilla jalkapallostadionilla, aivan mahtavaa.

Wärtsilä lähetti kirjeen: arvon wärtsiläläinen... Viisi vuotta sitten potkittiin tylysti ja tunteettomasti ulos mutta pitää pottuilla perään...

Sport ja Vepsu, hommatkaa nyt ihan oikeet valmentajat ja lopettakaa tämä kaveriporukalla leikkiminen.

Kyllä se nuorten ilmastomasennus näkyy hyvin ainakin Ruutikellarintiellä kun jalkakäytävät tukkeutuvat tupakkaa tupruttelevista opiskelijoista ja Hietalahden koulun lapsetkaan eivät uskalla kulkea ohi.

Koiraveron palauttamista esittänyt on oikeassa. Aikanaan poistoa perusteltiin, että järjestelmä on hankala ja työläs hoitaa. Nykyisin atk-maksujärjestelmällä se hoituisi helposti. Koirat aiheuttavat ymp.terv.huollolle kuluja eläinlääkäripalvelun ja päivystyksen järjestämisen muodossa. Ulosteiden keräyspisteiden perustaminen ja huolto on kuluerä. Järjestyssäännötkin kieltää ulosteiden jätön teiden, katujen ja hoidettujen maiden alueille.

Jo on uskomaton joukko kieroja trolleja, jotka luulevat ihmisten olevan niin tyhmiä, jotka uskovat väitteeseen, että Vaasassa ei puhuta suomea. Kyllä sivistyksessä on tosi iso aukko. Vaasassa 80 prosenttia puhuu äidinkielenään suomea. Loput ovat joko ruotsin- tai muun kielistä kansainvälistä porukkaa. Väitän, että Vaasassa 97 prosenttia pystyy palvelemaan asiakkaitaan suomeksi. Suomenkielisenä ihan hävettää tuollaiset lausumat, jotka eivät perustu mihinkään. Tulee ihan neuvostoajat mieleen tällaisesta toiminnasta.

Ollaan kaksi eläkeläistä, joille molemmille tuli verottajalta tieto; veroprosenttinne pysyy ennallaan, mutta nyt pitää maksaa tilapäinen lisävero 1 700 e. Tilapäinen maksu on myös tulossa ensi vuonna. Rinne lienee valtakunnan pahin valehtelija.

Pete takaisin ja terveellä tavalla. Kun kopteriyhtiö on valtakunnassa kriisissä, on kiireesti selvitettävä Peten paluu. Rannikkokaupungit ja saaristo tarvitsevat pelastuskopterin. Nyt on aika toimia.

ilmastotekona ajattelisin, että yksi koira ja yksi kissa enintään taloudessa. iso koira syö kymmeniä kiloa lihaa päivässä.

Eikö Vaasan virkamiehet tiedä sopimussakon suuruutta, jos Vaasa irtautuu törkykalliista Wasa Station -hankkeesta? Yleinen käsitys lienee ollut muutama satatuhatta euroa ja nyt se onkin miljoonia. Miten tämä voi olla mahdollista? Kuka virkamies ottaa vastuun ja eroaa tehtävästään epäpätevänä?

Siinä oli nyt esimerkki: tulipalo kerrostalossa. Kaikenlainen tulen käsittely taloyhtiössä kiellettävä (pääseekö vanhukset turvallisesti turvaan).

Ketkä ihmiset seuraavat noita Duudsoneita. Ei voi pöhlömpää ohjelmaa olla kuin näiden vähä- älyiset konhotukset ja näitä vielä rahoitetaan.

Muinoin hölmölän väki kantoi säkillä valoa pimeään pirttiin. Nykyään poliitikot vaativat kansaa jahtaamaan hiilidioksidia. Hiilari on nyt uhanalainen!

Miksi ne 3-kertaiset ikkunat ja 2 parvekkeen ovea piti vaihtaa pois. Paljon paremmat näihin nykyisiin verrattuna?

Lappajärvellä on monta kuuluisuutta, mutta ehkä kaikkein kovin on kuningasmetsuri Jaakko Pessinen ja piste.

ilmastonmuutoksen kyseenalaistajat ovat merkityksellisiä! He synnyttävät osalle päättäjistä porsaanreikiä ja kipeitä korjaavia toimia ei saa aikaan. Nuorten, etenkin lasten syyksi ei taakkaa voi liiaksi laittaa, sillä aikuiset ovat nyt pahasti tyrineet. Asiantuntijoista jo 99% on yksimielisiä. On ihmisiä, joille ei riitä edes 99,9%.

Kyllä se niin on, että Suomessa ei sananvapautta ole. Jos esim. asia koskee lastensuojelua, niin mitään ei julkaista. Perheet ja lapset kärsii näitten vallanhimon kynsissä tai sitten palstanpitäjän kosto, olen seurannut asiaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi