Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaasalaiset luulee, että verorahoilla ollaan nyt rakentamassa koko 25-kerroksista Wasa Stationia. Kaupungin vastuu talosta on ainoastaan konserttitilat! Kunnollista konserttisalia tarvitaan, että saadaan hyviä konsertteja Vaasaan kaikkien iloksi... ja se myös tuottaa 1 milj. vuodessa.

Perukaa Wasa Station, osoittakaa olevanne vastuullisia, järkeviä aikuisia, pliis. Arvojärjestys, ensin ihmiset kuntoon, sitten maallinen. Aito välittäminen kaupunkimme asukkaista tuo varmasti enemmän uusia asukkaita, kuin hieno, ylevä kallis rakennus.

Vaasa voisi väestökadon estämiseksi poistaa kielivaatimukset kaupungin viroista jos ei ole henki vaarassa. Toista tai ensimmäistä kotimaista voi edellyttää oppimaan työn aikana esim. kahden vuoden sisällä. Menetetään ihan älyttömästi hyviä työntekijöitä kielivaatimusten takia.

Mustasaarella kasvanut, Palosaaressa opiskeleva, Vöyrin kaupungissa asuva! Toimittajat, opetelkaa kirjoittamaan Vaasan seudun paikan nimet oikein! Lehtien yhdistyessä tämä ilmiö nousee entistäkin ärsyttävämmäksi. Vaasan asiat vaasalaisille toimittajille!

Ei ole ihme, että poliiseista on pulaa kun KRP:n joku päällikkö kertoo Kuopion kouluampumisjutun selvittelyn vievän jopa kuukausia. Palikathan on kasassa, kansi kiinni ja se oli siinä.

Nyt kyllä totisesti ymmärrän ihmisten marinat Kirkkopuistikon pyörätiestä. Aivan järkyttävää ajaa letkassa autolla. Pyörällä varmaan ok. Päättäjät vaihtoon!

Olkoon sanktiot vaikka miljoonia Wasa Stationista. Pitkässä juoksussa kumminkin halvin ratkaisu. Me emme tarvitse sitä monumenttia. Nettoeläkkeeni 820 e/kk. Elä sillä sitten? Vuokra nyt 520 e/kk, asumistuki 96 e/kk.

Jos Pohjalainen/Ilkka yhdistyisivät olisi nimi Lato-Meri tasapuolinen nimi lehdelle.

No olipahan juttua Pohjalaisen verkkosivuilla, kun maakuntaansa kaikin tavoin kuppaava Seinäjoki ei mielestään saa valtiovallan kehittämisrahoja. Onhan siellä kaikenmaailman elintarvikevirastoa yms. ja kruununa kaiken kaikkiaan tyhjänpanttina oleva lentokenttä, jota kunnanisät aikoinaan ajoivat kuin käärmettä pyssyyn ja valtio rahoitti. Onko hölmömpää investointia Suomenmaalla tehty

Kävin laajassa verenkuvamittauksessa, kaikki arvot tosi hyvät esim. kolesteroli 3 ja rasva-arvot 0,8. Syön voita, kookosrasvaa ja oliiviöljyä. Syön kaikenlaista lihaa, myös ns. punaista. Kasviksia myös. Käytän ruoan laitossa kermaa ja rasvaistakin lihaa. Juon kevyt- tai punaista maitoa. Koskaan en syö rasvattomia tuotteita enkä muutenkaan kevyttuotteita. Sokerin ja nopeiden hiilareitten syönti minimaalista. Margaarinia en syö ja kemiallisesti makeutettuja tuotteita vältän. Siinä THL:n Fogelholmille miettimistä.

Vanha linja-autoaseman tontti ollut jo pitkään ilmainen parkkipaikka monelle yritykselle. Saadaanko nämä takautuvasti takaisin?

Jos haluat lähteä ruskamatkalle, niin ajele Sarvijoen kautta Jurvaan, upeat värit.

Eikö poliisi puutu mitenkään näihin takavalot pimeänä nysvääviin riisikuppeihin, joita näkyy jatkuvasti tien päällä jopa iltaisin ja öisin.

On mahtavaa kun ei tarvitse kärvistellä parvekkeella tupakalla.

Naurettavaa, palkataan taas yks herravirka lisää kun Häyrylle täytyy saada apulainen jakamaan raskasta työtaakkaa ja samaan aikaan kotihoidontuen kuntalisä pois eli siihen se säästö menee. Entä esim. hoitajien jaksaminen, eikö sinne palkata apuja?

Olisi kiva tietää mitä Vaasan kaupunginorkesteri maksaa vuodessa veronmaksajille. Voisiko joku selvittää?

Miksi Pohjalainen ei seuraa jalkapallon kolmosta? Naapurilehdessä välillä jopa ylisuuria juttuja sarjasta!

Voisiko joku myös antaa opetusta liikennesäännöistä, nopeusrajoituksista. Esim. moottoritien kaupungin päässä ei monikaan noudata rajoituksia vaan ajellaan kovaa vauhtia ja ohitellaan. Tulkaapa poliisit taas vähän ratsaamaan näitä hätähousuja ja kiireisiä juppeja.

Asukas ja kumppanit varmaan nyt riittävästi esittänyt johtajaa. Nyt kunnon ammattilaiset VPS:n perämiseen.

Vepsu ei harjoitellut yhtään fysiikkatreeniä Vuorisen aikana, mikä näkyi siinä, että syyskierroksilla ei voitettu yhtään ottelua ja toisella puoliajalla romahdettiin. Valmentaja pani vaan dronet ilmaan, jotka ilmoittivat tietokoneeseen, että pitää pelata taaksepäin. Johtokuntaa varoitettiin jo kaksi vuotta sitten tästä kivikauden pelisysteemistä, jonka kaikki tiesivät, että johtaa tuhoon. Tulos oli odotettu, tiputaan.

Hyvää yötä VPS, tervemenoa divariin muutamaksi vuodeksi, siellä Pietarsaarikin pelaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi