Lukijoilta: TEKSTATEN

Ylen toimittaja/asiantuntijarevohka voi nyt palata MM-kisoista kotiin onnellisena mutta, väsyneenä. Tuliko Ylen toimittaja-armeijalle maailmanennätys MM-kisoissa haastatellessaan toinen toistaan?

Kysymys Vaasan kaupungin päättäjille? Miksi ampumaurheilun harrastajat asetetaan eriarvoiseen asemaan moneen muuhun lajiin verrattuna viemällä heiltä vuosikymmeniä sitten talkootyönä tehty harrastuspaikka? Ajatelkaa nuoria harrastajia jotka menettävät aikoinaan kovalla työllä tehdyn paikan käyttömahdollisuuden. Miksi nuoria ja eri urheilulajeja kohdellaan eriarvoisesti? Nyt käytössä olevan ullakkotilan kulut ei voi olla kuin murto-osa monen muun lajin käytössä olevista. Vaasalaiset ovat menestyneet vuosikymmeniä hyvin ampumaurheilussa maailmanlaajuisesti.

Eikö ala-asteille palkata enää vahtimestareita? Huolto ei toimi ilman.

Kukaan ei varmasti halua seuraavaan hallitukseen, siitä tehdään syntipukki, jonka joutuu leikata ja korjata nämä kaikki hölmöilyt.

Kiusaamiseen tartuttava jämäköin ottein! Ei pidä ruveta surkuttelemaan kiusaajan taustoja, se ei johda mihinkään. Kiusaaja saa vain huomionsa ja myötätuntonsa ja jälleen kiusattu, uhri, jää unohdetuksi!!

Nuoret, älkää alkako tupakoimaan. Jos on näyteltävä, niin ettehän vetele henkisavuja, siitä tulee riippuvuus. Mitä aski tupakkaa maksaakaan? Sillä hinnalla saa jo muotivaatteita, meikkejä ja muuta ihanaa.

Remalille. Eikö ole hyvä, saadaan lisärahaa viemäreiden uusimiseen, ei ruikuteta pienestä hulevesimaksusta.

Seitsemäntoista miljoonaa plus parisataatuhatta vierasmaalaisille faneille pisuränneihin. Tekonurmikenttiä ympäri kaupunkia. Rakennettu Botnia-halli ja lämmitettävä talvikenttä viereen. Vain tuuli ulvoo ykkösen otteluissa tyhjillä lehtereillä. Vaasan Sportin edustus-, A-juniori- ja naisjoukkue sarjoissaan viimeisenä. Mikä on kun yleisökato vaivaa? Ja taas pukkaa uutta hallia Kuparisaareen. Niin ja pesäpallokenttähän on siirrettävä. Milloin bändiporukat saisivat edes sen alaslaskettukattoisen harjoitustilansa?

Hulevesistä, Purolan uudelle alueelle vaadittiin rakennusohjeissa laittamaan hulevesikaivot ja viemäröinti niihin. Kuinka moni laittoi, ei tarkastajaa näkynyt.

Sund olisi voinut Vepsun pelastaakin tippumisella, ellei joukkue olisi ollut Vuorisen kävelyfutiksen jälkeen vain 60 min. kunnossa.

Nyt vasta kannet sadevesiviemäreihin, onneksi ei ole tullut vahinkoa. Kuinka on jätetty työ puolitiehen?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi