Lukijoilta: TEKSTATEN

VPS, nyt laivalle ja vähän tuikkua murheeseen. Nyt tullikin tuntee teidät, ei tartte elvistellä ketä olette. Olette ylittäneet uutiskynnyksen. En turhaan polttanut kausikorttia sen talvisen reissun jälkeen. Ei kun uutta matoa koukkuun VPS.

Hei! Koulukatu ja Kirkkopuistikko jatkuvat sähkölle asti. Miksei pyörätietä? Ajotiellekö?

Kansalaiset, olkaa tarkkana verottajan kanssa. Jo ajoissa maksettua ennakkoveroa ulosmitattiin uudelleen veronpalauksesta. Mikään ei riitä , vai oliko teko tahallista?

Kauan kaivattu ja moneen kertaan luvattu kongressi- ja musiikkitalo olisi edullisinta rakentaa Wasa Stationin yhteydessä. YIT:hän vastaa muista osista.

Arvoitus: Kuinka monta kirjastoa, koulua, päiväkotia ja terveysasemaa pitää lakkauttaa ennen kuin Wasa Station on pystyssä. Vastaukset voi lähettää hornan tuuttiin, sitä kohti ollaan menossa.

OP on tehnyt näköjään mahdottomaksi maksaa ilman nettiä olevan sukulaisen laskua. Ei vaikka tekstiviestit kulkee ja tunnusluvut annetaan. Tuntuu jo kiusanteolta.

Hölmö, eli tuplasti kalliimpi se 1-suuntainen p-tie molemmin puolin puistikkoa, kuin olisi yhdellä puolella puistikkoa 2-suuntainen p-tie, jolla myös ajetaan, tai pitäisi ajaa oikeaa puolta. Tähän asti hyvin pärjätty 2-suuntaisilla pyöräteillä. Mutta jos kaupungilla on rahaa , niin ok. Vois virkavalta sakottaa jalkakäytävillä ajavia , ni sais vähän rahoja takaisin.

Mietin sitä, onko ympäristöaktivisti joku ammatti. Saattaa ollakin. Miten muuten samat naamat ovat kokoontuneet rettelöimään joka kadunkulmaan. Joku tätäkin rahoittaa.

Minusta tämä liian kuriton maailma tekee mahdolliseksi kiusata. Normaali kuri takaisin kouluun ja kotiin ja kunnioitus vanhempiin. Ennen sai kyl karttakeppiä sormille ja joutui nurkkaan häpeemään. Kyl tehoa, oltiin hiljaakin, jos opettaja käski. Kuinka nykyään, kun ei saa edes sanoa mitään saati koskea.

Nyt taitaa olla viimeinen hetki paeta Suomesta, kun vielä pystyy kävelemään. Vanhuksena saat kohta kuolla lumihankeen. Loputkin hoitorahat heitettiin sotessa kankkulan kaivoon. Voi meitä täyshölmöjä!

Eikö VPS:nkin kannata siirtyä Gerbyn kentälle? Eurokaukalo liian suuri tohon sarjaan. Tammisaarenkin miehet ihmettelee, tulostaulu ja kaikki.

Miksi torin laidalla yksi seinällä oleva valomainos saa olla liian kirkas illalla ja yöllä. Haittaa liikennettä ja muuta kulkua!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi