Lukijoilta: TEKSTATEN

No huh-huh, aikamoista setämies-jargonia Jukka Mäkyseltä 8.10. Pohjalaisessa. Kehotan tutustumaan ilmastonmuutosta käsitteleviin tieteellisiin tutkimuksiin. Se, että nuoret välittävät, on vain ja ainoastaan hyvä juttu. Ja heidän täytyykin, koska sinun sukupolvesi ei sitä tehnyt.

Riku Asukkaalle plussaa positiivisesta suhtautumisesta, vaikka VPS ykköseen putosikin, hetkeksi! Juuri positiivista kuvaa ylläpitämällä on jo paljon saavutettu! Mentaalipuolen asioista paljonkin kyse!

Mikä ihmeen sakkorysä on tästä kasarmialueen torista tehty? Lappupirkot oikein innolla odottavat, että joku parkkeeraa siihen. Iso keskikenttä tyhjänä. Kiusantekoako vai onko tällä jokin sotilaallinen tarkoitus?

Nyt riittää. Koiraverojutun kirjoittajille vastaan: paljon suuremman hiilijalanjäljen jättää ylipainoinen ihminen, jolla on esim. 30% ylipainoa. Se kuluttaa yhteiskunnan palveluja tolkuttomasti hyppäämällä lääkärissä milloin mistäkin vaivasta ja aiheuttaa työpaikoilla sairaslomillaan hirveästi ongelmia muille ja yritykselle.

Vaasan Palosaarella on Suomen hajuhaitattomin jätevedenpuhdistamo.

Ei minun koirani ainakaan jätä mitään hiilijalanjälkiä vaan aivan tavallisia tassunjälkiä ja melko mahtavia pökäleitä jotka jätän aina luomukiertoon maatumaan. Vesijalanjälkiä kyllä syntyy mökkirannan hiekkaan runsaasti meiltä molemmilta!

Voisiko lapsille opettaa empatiaa, eläimistä huolehtimista, hyvyyttä ja lempeyttä?

Ketä muita kuuluu Wasa Station -ohjausryhmän kuin Tolppanen, Knookala, Järvelä, Heinonen? Ei ole iso yllätys jos em. eivät ole ymmärtäneet hyväksymällä suunnitelmat, että sopimussakko ei olekaan enää 200k. Onko näillä ollut edes valtuudet moiseen, vastuu?

Minäkin kävin optikolla uusimassa lasit, koska Gretan sukulaisen mukaan hän näkee hiilidioksidin. Kiinnostuin asiasta ja siksi teen uusilla laseilla havaintoja. Vielä ei ole natsannut mutta ehkä ensi viikolla.

Miksi työntekijöiden piti lopettaa työt kesken hautausmaalla? Justiinhan vasta haravointikausi alkoi ja hyviä työilmoja vielä riittää. Ulkotöitä tehdään yleensä siihen asti, kun ensilunta alkaa tulla taivaalta, mutta lumesta ei ole vielä tietoakaan. Kyllä väärässä paikassa säästetään.

Uuden lehden nimeksi Jaakkoo. Pohjanmaan vahvat Jaakot, Jaakko Ilkka ja nimimerkki Vaasan Jaakkoo saisivat osansa, ja murremuoto hyvä mauste.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi