Lukijoilta: TEKSTATEN

Ilmastomuutos ja -masennus ovat uskonto, joka kokoaa maailman johtajat paavia myöten saman lipun alle. Siinäpä aihe, jonka alle sopivat monet lait ja säädökset, joilla päästään määräämään ihmisten elämää. Tulette vielä huomaamaan, miten elämäämme tullaan rajoittamaan uusien lakien avulla.

Jos ryhmänjohtaja istui kuljettajan vieressä hytissä oikealla puolen, olisi hänen pitänyt tarkkailla raideliikennettä oman puolen suuntaan ollen näin vastuussa siinä kuin kuljettaakin Raaseporin turmassa.

Toivottavasti Vepsun johtokunta ymmärtää itse erota välittömästi tämän katastrofivuoden jälkeen. Iso osa siitä on teidän syytä. Nyt täytyy aloittaa joka suhteessa puhtaalta pöydältä ja ammattitaitoiset ihmiset tilalle johtokuntaan.

Kiitos hyvästä kolumnista Raimo Hautanen. Pahan puhuminen, nolaaminen, eristäminen ja kaikenlainen muu kiusaaminen ovat ihan arkipäivää työpaikoillakin. Kyllähän ne koulukiusaajat jossain vaiheessa työelämään siirtyvät.

Miksiköhän Wasalinen uuden laivan sisustuksen pitää muistuttaa työmaaruokalaa? Nykyinen trendisisustus, jolla on pilattu mm. Ernstin sisustus, on kamala, suorastaan luotaan työntävää, mikä ei liene baarisisustuksen tarkoitus.

Palosaaren asukasyhdistys on tullut kalliiksi Vaasan kaupungille (myös Palosaaren kehitykselle). Esim. jo aikanaan Mansikkasaari ym. rakennushankkeet joita vastustetaan vaan itseään ajatellen.

Ei se maailmanloppu vielä tullutkaan Vaasan Valokaarenkatu 12! Kiitos kaupungin metsäosastolle!

Nyt pitää jonkun Tömperin Reetan ruveta meuhkaamaan polttopuiden puolesta. Talavi tuloo, tupa ei lämpee pelekällä itulautasella.

Mitäpä jos Välitiellä laitettaisiin muutamat hidastetöyssyt kun jotkut tuntuvat luulevan, että satasen rajoitus Sepänkylän ohitustiellä koskisi myös Välitietä? Vai odotetaanko tässäkin, että jotain sattuu ensin? Tällä hetkellä siellä olisi maansiirtovehkeet jo valmiina pelipaikalla.

Vanhustenhoito on laitoksissa huonontunut järkyttäväksi. Kyselin omaiseni vointia ja selvisi hetken kuluttua, että hoitaja puhui aivan eri ihmisestä. Eikö hoitajien enää tarvitse tietää edes hoidettavien nimiä? Eikä yhtään ihmetytä, että väärien lääkkeiden antaminen on lisääntynyt.

Lapsivero ja lisäksi siivousmaksu. Kukaan ei sotke niin paljon kuin tenavat. Kaikki kärsii.

Ilmastotekona ajattelisin, että ihminen syö valtavasti lihaa. Kun taas koirat ja kissat ei juurikaan syö lihaa. Niillä on omat kovaruuat yms. No kissat syö kyllä hiiriä jonkun verran.

Ei ihme, että nuoret vanhemmat uupuvat, kun nuorten ei tarvitse tehdä kotona mitään. Samaan aikaan vaativaan työelämään ja pienten lasten vanhemmaksi on iso loikka nuorelle, joka tähän asti on venynyt puolilta päivin kotona valmiiseen ruokapöytään. Kannattaisi harjoitella kodinhoitoa kotona!

Kannattaisi mennä naimisiin sillä mielellä, että lasten kanssa oma aika on mennyttä 10 vuotta. Jos ei innosta, pysyy sinkkuna.

Joku rakennusliike voisi kaivaa koko Påttin alueen maan alle ja saada vastineeksi rakennusoikeuden koko alueeseen. Homma hoidettu.

Ei tarvi olla trolli tietääkseen sen, että Vaasa on muulle suomelle ruotsinkielinen kaupunki. Sitähän se imagotutkimuskin kertoi.

Pohjanmaan sanomat -lehteä lukisin kyllä mielelläni, mutta en Lakeutta tai Ilpoa.

Ei voi kuin ihmetellä millä osaamisella ja ymmärryksellä Vaasan kaupunkia johdetaan! Kuuntelin muutaman kh:n ja valtuuston jäsentä. Nolotti ja huvitti.

Wärtsilässä on nykyään vuokramiehellä tulevaisuus. Osaamiselle ei mitään arvoa. Joskus ollut hyvä työnantaja, ei enää. Epävarmaa ja vastuutonta toimintaa. Iso luuta heiluu kohta?

Poliitikot jakavat autoilijat kahtia. Yläluokka on yhteiskunnan tuin cruisailevat sähköautoilijat – paarialuokka on autonruuppanoillaan kalliisti köröttelijät. Poliitikot ovat vaiti.

Kahdelle eläkeläisille tiedoksi. Mätkyt, jotka saitte veroprosenteista, teki Petteri Orpo – silloinen veroministeri Sipilän hallituksesta. Nykyhallitus istunut nelisen kuukautta, antaa teille korotusta eläkkeisiin, huomioikaa omat ennakkopidätykset verottajan kanssa kohdalleen.

Jos pääministeri Rinne hoitaisi omaa talouttaan samaan tapaan kuin hän hoitaa valtion taloutta, olisi hänelle määrätty jo aikoja sitten oma edunvalvoja.

Alatorilla on uusi pankki; uspankki .

Eikö poliisi voisi pysäytellä myös bemareita ja mersuja, joiden vilkut epäkunnossa?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi