Lukijoilta: TEKSTATEN

Ei koiraverolle! Se antaisi vain koiriaan toisten porteille ja vastuualueille p-ttaville mielestään oikeutuksen käytökselleen. Pian saisimme kuulla, että pää kiinni, mä maksan koiraveron. Jospa selkeästä rikkomuksesta ruvettaisiin yksinkertaisesti jakamaan edes parkkisakon suuruista rikesakkoa. Sopisi vaikka parkkipirkkojen toimenkuvaan ainakin keskustassa.

Jokaisen keskustan kadun viereen myös pyörätie. Nythän pyöräilijät ovat lainsuojattomia. Autojen seassa pyöräilet henkesi kaupalla, siksi monet ajavat jalkakäytävällä.

Jospa jokainen hommaisi yhden työttömän töihin, niin työllisyysongelma olisi sillä hoidettu. Eikä ole yhtään vaikeaa. Viitsimiskysymys.

Vaasan päättäjät päättivät sitten suuressa viisaudessa lopettaa lapsiperheiden kuntalisän 200,- vauvaperheiltä. Juurikin niiltä jotka rahaa elämiseensä eniten tarvitsevat. Hävetkää, että kehtasitte. Entä ne omat kokouspalkkiot, voisiko niistä nipistää.

Ensimmäisestä lapsesta lapsilisä suurempi, seuraavasta pienempi jne... Ensimmäisen lapsen kohdalla kulut suuremmat. Seuraavat lapset voivat periä vaunut, sängyn jne. vanhemmalta lapsesta. Näinpäin sen pitäisi mennä.

Kyllähän Tami on aivan oikeassa, että vanhuksia tulisi kunnioittaa! Lenita ja Tami ikätovereina ovat varmaan käyneet samoja hyvän käytöksen kouluja?

Keskustelu hoitajamitoituksesta on tyhjänpäiväistä. Jokaisen kaupungin sekä kunnan poliitikot ja virkamiehet päättävät miten vanhuksia hoidetaan. Panostetaan vanhustenhoitoon ja nostetaan veroäyriä tai ei panosteta vanhustenhoitoon eikä nosteta veroäyriä. Rahat tulevat kuitenkin veronmaksajilta riippumatta siitä onko maksaja näennäisesti kunta vai valtio.

Kiittäkää sähkölaskun suuruudesta vihreitä ja P. Haavistoa.

Kiisto! Vaasalaista futista, toisin kuin VPSja IFK. Ostan kausikortin!

Olen osittain paikan päällä seurannut USA:n tapahtumia erityisesti 2016 jälkeen. Valtamedia ja demokraattinen puolue eivät ole toipuneet 2026 presidentinvaalitappiostaan, joka heidän piti voittaa jopa 98%:n varmuudella. Heillä on huutava pula miehisistä miehistä, jotka ottaisivat paikkansa, tunnustaisivat tosiasiat ja alkaisivat rakentaa maata. Toistaiseksi he ovat käyttäneet kaiken energiansa jopa naurettaviin yrityksiin kammeta Trump vallasta, johon kansa on hänet valinnut.

Koiraveroa kannatan myös, koirat jättävät todella suuren hiilijäljen, verosta voisi vapauttaa palvelus/opaskoirat.

Ilkan ja Pohjalaisen uudeksi nimeksi sopisi mielestäni 06-sanomat. (Siis suunta 06).

Voiko olla idioottimaisempaa ohjelmaa, kuin kyttäysohjelma 24/7? Naapurien kyttäämistä ihannoiva ohjelma on todella sairas.

Onko Turkin EU-jäsenhakemus vielä voimassa?

Vaasalaiset, vaasalaisessa kerrostalossa asuu vain yksi perhe.

On kaksinaismoralismia vaatia lomakohteen toimijoilta ekotekoja, jos on itse tullut sinne lentäen.

Strand on oikeassa, että ei ole varaa Suomella heittää maasta ulos tai jättää rajojen ulkopuolelle rehellisesti maassamme työtä tekeviä, mutta laittomasti maassa majailevia on näköjään yhä on varaa kyllä elättää, valitettavasti.

YIT:n Rahkolan ja saippuatehtaan kaava!! Samaa kuin asuntomessualueella Suvilahdessa. Sielläkin olisi kaivattu limittäin rakentamista. Mitä järkeä on puhua meren lähellä asumisesta, kun ei käytetä hyväksi sitä ja suunnitellaan hyvin alusta asti. Siis limittäin rakentamista Rahkolan alueella. Kiitos!

Näyttää hullun hommalta, että potilaita kuskataan kelatakseilla ja ambulanssit ajelevat tyhjinä edellä tai perässä. Herää kysymys, mistä on kysymys?

Maria Tolppasen neuvottelut rehukanojen saamiseksi kauppoihin vähävaraisten saataville taitaa olla vielä vaiheessa, kun en ole niitä vielä havainnut, vai?

Sehän taas nähtiin, jos epäkohtiin tarvitaan 7,5 valvojaa (johtajaa) palkalla 700 000. Sillä hinnalla olisi saatu n. 20 hoitajaa lisää. Koska, tyhmäkin tietää että epäkohdat järestään johtuvat liian pienestä, tai ei-koulutetusta henkilökunnasta. Nämä 20 hoitajaa eivät läheskään riitä, mutta ainakin olisi alku. Koska, nämä hyväpalkkaiset 7,5 henkilöä varmasti pääsevät siihen tulokseen, että tarvitaan lisää henkilökuntaa – ehkä hoksaavat sen v. 2020.

Miten ihmeessä suomalaiset kehtaa matkustaa Turkkiin tällaisessa tilanteessa! Halpa matkako menee kaiken edelle?

Vaadin heti Ideapark Seinäjokea oikaisemaan harhaanjohtavaa mainontaansa: se sijaitsee maakunnassa Etelä-Pohjanmaa, ei Pohjanmaa. Jos näin ei välittömästi tapahdu, riitautan asian kuluttaja-asiamiehellä!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi