Lukijoilta: TEKSTATEN

Viitaten edelliseen sukupolveen, kyllä nykyajan nuoret jättää suuremman hiilijalanjäljen kuin meidän sukupolvi. Meillä ei ole ollut mopoautoja ja saatikka kännyköitä, eikä mitään nykypäivän herkkuja. Et se siitä. Turha syyllistää meitä.

Onko Vaasan Sportilla tosiaan nyt niin hyvä joukkue kasassa ettei kahdelle joutilaalle mitalimiehelle Riskalle ja Osalalle löydy käyttöä joukkueesta.

Alempi tieverkko rapistuu. Eipä tarvitse enää matkustaa rajan taa kauhistelemaan ja irvailemaan huonoa tienpitoa!

Ottakaa nyt hyvät ihmiset asiallisella otteella nuo lehden nimiehdotukset ja unohtakaa esim. kaikki Jaakkoo-lässytykset ja vastaavat Lakeus-jutut. Tarkoitushan varmaan, että lehti olisi muiden vastaavien joukossa vakavasti otettava nimeään myöden. Mehän asumme täällä Pohjanmaalla ja olemme pohjalaisia, että...

Miksi tämä palsta julkaisee jatkuvasti hämmentävää tietoa Kasarmintorin sakkorysästä? Siellä on alueen pysäköintikiellon merkit portilla paikallaan. Alueen sallitut pysäköintipaikat on myös asialliseti merkittty aikarajoineen jne. Niille kun pysäköi, niin kaikki on ok. Mikä kohta tässä asiassa ei mene ajokortillisen ihmisen päähän?

Siis tässä palaneessa kerrostalossako menetti kotinsa vain yksi perhe? Miten näitä muita voisi auttaa. Onko heillä jo kaikkea asumiseen tarvittavaa?

Aurinko paistaa olohuoneeseen, mutta voi, ikkuna aivan harmaa alapuolelta nousseesta tupakan savusta?

Kiitos Martti Manner! Upea kirjoitus, toivottavasti päättäjät ottavat onkeensa sinun viestin.

EU näyttää olevan vakavissa asioissa hoipertelevä ja haparoiva paperitiikeri. Sudet kyllä paimennetaan!

Mahtavaa, kun järjestetään tukikonsertti tulipalon johdosta kotinsa menettäneelle perheelle. Mietin vain, että kuinkahan ne 16 perhettä, meneekö summasta mitään niille? Voisiko joku, joka tietää, vastata tähän.

Manner osui naulan kantaan. Vaasassa tapahtuu paljon hyviä asioita, mutta nuo kuningashankkeiden jarrutukset tuntuvat täysin käsittämättömiltä. Että nyt Palosaaren kehityksen näivettäminen, hajuhaittoihin vedoten.

Maksan kunnallisveroa vuodessa 19 300 euroa, 950 euroa tonttivuokraa omakotitalosta ja 45 euroa hulevedestä ja tällä palstalla joku vielä vaatii koirastani koiraveroa.

Vepsu on nyt korjattava ylintä johtoa myöden. Hallituksen luokattomat valinnat ovat johtaneet tähän murhenäytelmään.

Hyvä kirjoitus Martilta maanantain Pohjalaisessa. Ehkä poliitikot pelkäävät politiikkaa niin kovaa että pelkäävät tehdä politiikkaa?

Mikko Nevantakanen, ilman rasismia kirjoitit vain totuuden kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien erisuuruisista tuista.

Nyt pitää yrittää ostaa maata Grönlannista (vihreä saari) kun tämä pikku jääkauden jälkeen palataan ennalleen. 800-luvulla siellä viljelty vehnää.

Päivälehtien haaskatoimittajien kyttäysten tuloksena taas yksi ero. Eivät jättäneet Latvalaa ja Torppaa rauhaan. Aina pitää löytää joku julkkis tai urheilija, josta tehdään kiusattu/vainottu, pahimpana esimerkkinä Mika Myllylä.

Joillekin akneen on auttanut gluteeniton ruokavalio. Paras maitohappobakteerin lähde on hapankaali. Ei kaikkien herkkua, mutta minun on.

Kiitos Mikko Nevantakanen kun kirjoitit 15.10. Pohjalaisen palstalle. On se kumma, ettei noita asioita uskalleta julkistaa. Hyvä kun joku kirjoittaa miten asiat oikeasti menee.

Kyllä täytyy ihmetellä tuota Nevantakasen kirjoitusta, jotta on rahasta kiinni lasten synnyttäminen. Kun suuret ikäluokat syntyi, rahaa ei ollut nimeksikään niin paljon kuin nykypäivänä puhumattakaan muista sosiaalieduista. Nykysynnyttäjät on niin mukavuudenhaluisia että eivät viitsi hommata lapsia, ei se ole rahasta kiinni.

Häyrylle tiedoksi; hoitajat tekevät pienellä palkalla äärirajoilla töitä ja kaupunki vähentää sijaisten määrää. Koska hoitajille apua/lisää palkkaa heidän raskaan työtaakkansa helpottamiseksi? Kuinka kehtaat?

Hyvä Mikko Nevantakanen! Toit rohkeasti esille suuren eriarvoisuuden sosiaalitukien jakamisesta. Kyllähän maalaisjärki sanoo, että oma väki ensin eikä päinvastoin niin kuin nyt.

Pohjalaisessa oli kuva kun Vaskiluodon silta tulvii, eihän te saa edes viemäröintiä toimimaan vaikka meri lainehtii alla (ajatelkaa silta tulvii). Vaasan ylisuuri virkakunta osaa kyllä hulevesilaskun lähettää vaikka asiakas ei saa mitään, he yrittävät selittää, ettei hulevesilasku saanut kansaa takajaloilleen. Mitä minä olen kuullut, kaikki on manannut teidät alimpaan h--------n!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi