Lukijoilta: TEKSTATEN

Mikko Nevantakanen. Oli hyvä ja asiallinen kirjoitus 15.10. Liian pienet tulot vaikeuttavat suomalaisten lasten syntyvyyttä. Kyllä tuallaases rahanjaos on outo ja vieras piirre.

Ilkan ja Pohjalaisen uudeksi nimeksi sopisi parhaiten Pohjanmaan Sanomat taikka Sanomalehti Pohjanmaa. On korkea aika yhdistää Pohjanmaa yhteistyöllä isoksi yhtenäiseksi voimaksi. Emme pärjää pitkän päälle jakamalla aluetta osiin ja riitelemällä.

Kaupunginjohtaja Häyry taisi harhauttaa Pohjalaisen lukijoita noin kuukausi sitten kertomalla, että tällä vuosikymmenellä kaupungin palkkalistoilta on poistunut noin 1 000 henkilöä jättäen kertomatta, että kaupungin 100% omistamiin uusiin konserniyhtiöihin Teese Botnia ja Mico Botnia on siirtynyt noin 1 000 palkollista, jotka eivät näy kaupungin palkkalistoilla eli mitään vähennystä ei ole tapahtunut.

Mihin pitää olla niin kiire, että 10 min. aikasäästöön laitetaan miljoonia? (Pohjalainen 15.10.) Korkeammat nopeudet nostavat myös onnettomuusriskiä. Riittääkö raha myös ylikäytävien poistoon ja hirviaitojen rakentamiseen? Minne oikeasti on noin kiire?

Vasemmistoliitto, kun olitte oppositiossa, vastustitte valtion omaisuuden myyntiä. Nyt kun olette hallituspuolue, valtion omaisuuden myynti käy teille. Onko kysymyksesssä takinkääntö?

Hyvä kirjoitus Mikko Nevantakanen Pohjalaisessa, samaa mieltä ja kokemusta lasten kautta. Näin on.

Katsoin televisiosta sarjan Naissotilaat jakson, homma vaikutti aivan pelleilyltä. Miksi ihmeessä nämä menevät armeijaan munaamaan itsensä?

Menevätköhän nämä hulevesimaksutkin lyhentämättöminä herrojen turhanpäiväisiin kekkereihin, vai Vaasan baabelintorniin?

Vaasaan on toivottu vuosikymmenet musiikki- ja kongressitaloa. Nyt kun toive on toteutumassa, jotkut päättäjät etsivät keinoja YIT:n kanssa jo tekemänsä rakentamissopimuksen purkamiseksi. Uskomatonta, mutta perin vaasalaista touhua! Ei ihme, jos kaupunki ei kasva ja kehity.

Hirvenmetsästys on alkanut. Miksi hirvialueilla ei alenneta tuntuvasti nopeusrajoituksia, vai onko tarkoitus tappaa kumpikin osapuoli samalla kertaa?

Pian Vaasa saa taas lisätä kaupungin johtoon niitä ahkeria johtajia, koska on juuri kerätty lisävero, hulevesimaksu, kuntalaisen saamatta mitää vastinetta, sitten nostetaan jätemaksuja?? Tulee haukottelulle tilaa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi