Lukijoilta: TEKSTATEN

Petri Vuorinen vei Vaasan jalkapalloa 20 vuotta taaksepäin mutta osasyyllinen on Vepsun johtokunta, joka ei reagoinut vaikka luisuminen alkoi kaksi vuotta sitten, nukuttiin prinsessa ruususen unta ja välillä herättiin pidentämään valmentajan sopimusta, joka johti suureen purkurahaan ja tippumiseen.

Mitä on tämä höpinä sopimuksen purusta? Vaasaan on kaivattu vuosikymmenet musiikki- ja kongressitaloa. Sellainen on melkein jokaisessa Vaasan kokoisessa ja pienemmässäkin kaupungissa. Wasa Station on loistavalla paikalla ja nyt miinuskorkojen aikana kaupunki saa hyvin edullista lainaa. Nyt vain projekti käyntiin!

Ihme homma tämä. Ilmastonmuutoksesta ja ihmisoikeuksista huolestuneet lentävät silti Turkkiin koneet tursollaan väkeä. Ostaisivat vaikka kirkasvalolampun ja lähtisivät lomalla metsäretkelle.

Kokoomusvaltuutettu Otto Meri haluaa Helsingin lopettavan maidon tarjoilun. Kokoomuksessa tämä on hyväksytty, vai onko joku kokoomuslainen tästä irtisanoutunut.

Kyllä pitäisi valmentajalla itselläänkin olla kyky arvioida omaa osaamistaan (VPS) kuin myös Sportin! Pitäiskö ajoissa tehdä ratkaisuja?

On se kummaa, kun mairon- ja nauranlihan tuattajia syyllistetähän kaiken aikaa ilimaston tuhuamisesta. Taivahalla lentää joka päivä niinpalijon ihimisiä, kun Suames ja Ruattis asuu yhtehensä. Siitä vain ei kukaan puhu mitää. Hei vihiriät, kuinka suuri ilimastoteko on ne teirän syämät avokaarot, jota ei Suames kasva?

Hyvä kirjoitus Elli Flen, Majvor Grönroos ja Ingegerd Söderlund. Turvapaikkakäytäntömme on ihmishenkien tuhlausta. Ja resurssien tuhlausta. Hyvällä kotiutuksella saisimme lisää työvoimaa.

Olihan varsinainen Nummisen ja Kivelän huuhaa-kirjoitus pohjalaismaakuntien yhdistämisestä 10.10. lehdessä, lähes pelkkää harhaa ja utopiaa. Miten esim. kotoutuminen kielelliseen sekamelskaan, jossa pitäisi oppia kaksi vierasta kieltä muka olisi helppoa, saatikka lauttayhteydet Ruotsiin kolmelta paikkakunnalta ym. ym.

Monet tänne viestivät eivät näköjään ole perillä kaupungin osuudesta Wasa Stationin rahoittamisessa. Kaupunkihan vastaa vain musiikki- ja kongressikeskuksen kustannuksista. Millään tornitalon poisjättämisellä tai sen madaltamisella ei ole siten mitään vaikutusta kaupungin osuuteen kustannuksista.

Surkeaa on Sportin taaperrus!!!

Ylen a-ohjelmat täysin mätiä. Aiheesta riippumatta keskustelijat ovat yht.kunnan hyväosaisia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi