Lukijoilta: TEKSTATEN

Nyt vihreät aloittivat mielipiteiden muokkauksen P. Haaviston presidentiksi valitsemiseksi puolesta . No, ei suuria ole kielletty haaveilemasta.

Papujen, kaalien, rehujen syöjät. Mitkä päästöt kaasulla?

Miksei Suomen kodittomia majoiteta ja huolleta maahantulijoiden kanssa samoihin tiloihin, samoin eduin? Edes talveksi. Kotoutumista puolin ja toisin?

Kuka valopää on asettanut Vöyrinkadun ja Kalastajankadun liikennevalot. Niiden aiheuttama jono tukkii Järvikadun ja Vöyrinkadun risteyksen. Eikö mitään osata???? Korjatkaa nyt edes...

Tulipa taas eduskunnasta vimmattu ilmastokälätys. Kohtuus ja tolkku näyttää olevan täysin kateissa. Täällä puhtaan ilman Suomessa.

Ilmastokiihkoilu vaikuttaa olevan täysin akateemista saivartelua, Suomen luonto voi kuitenkin hyvin. Verrataanpa sitä mihin tahansa!

Päättäjät asettavat itsensä vähintään naurunalaisiksi, jos yrittävät nyt kiemurrella irti kaupungin ja YIT:n jo tekemästä sopimuksesta Wasa Stationin rakentamiseksi. Jotkut valtuutetut haluavat näköjään keskustaan uuden kohteen tyyliin Mansikkasaari/Wasalandia/siilot jne.

Unelma laajasta Pohjanmaan maakunnasta olisi toteutettava, otsikoitiin kirjoitus (Pohjalainen, 17.10.). Tämän voisi ottaa huomioon jo tulevan yhdistetyn lehden nimessä, joksi sopisi Pohjanmaan Ilkka. suurmaakunnan hallintoviraston paikaksi sopisi maantieteellisesti keskeinen Seinäjoki, ja ko. viraston ruotsinkielinen alaosasto, filiaali, sijoittuisi mainiosti Vaasaan. Ilkka-nimi omaa pitkän perinteen, yli 100-vuotisen.

Otetaan niin paljon pakolaisia lapsineen, että saadaan lapsikiintiöt täyteen. He haluavat tänne ja heillä on, mitä meiltä puuttuu. No problems!

Kaj Luoma kehottaa vetäytymään musiikki- ja kongressitalon hankkeesta vedoten mm. keskuksen korkeisiin vuosittaisiin kustannuksiin. Ovatko nämä kaikki uusia kustannuksia, eikö orkesteri, musiikkitapahtumat ja kongressit maksa kaupungille nyt mitään? Nämä toiminnothan siirtyy uuteen keskukseen menoineen ja sisältyvät keskuksen toimintakustannuksiin.

Tärkeitä euromepit, lentoasemalla vartoin konetta viereisessä pöydässä istui yksi ja tutki vaaksan paksuista kirjaa, alleviivasi joitain lukuja ja tutki tärkeenä opusta, kun lentokone saapui, niin hän nousi ja koneeseen mennessä heitti koko homman läheiseen roskakoriin. Kahvilan pitäjän kanssa katsoimme toisiamme, että sillä lailla pelataan teatteria. Palkallista hommaa, ja ilmainen lentokin. Jos olis ollu valta, olisin neuvonut, että kävele kotiis.

Sini hyvä, onnea, kunnon demari olet. Kuntien talous pelastuu lomarahaleikkauksen perumisella? Teillä tietysti se ydinajatuksena, kuten aina, että siitä tulee veroja. Te, ette tajua sitten millään, että jos sulla laatikossa 100 omenaa, otat sieltä 10 ja laitat 5 takaisin, ja teet tämän kuukausittain, niin nehän loppuvat. Ei tule mitään tilalle ja lisää. Te ajatte kepun ja vihreiden kanssa Suomen oikeasti lamaan, kiitos teille ja äänestäjillenne.

Tuntuu täysin älyttömältä, että jokainen suomalaisten NHL-maali uutisoidaan, samalla kun sadat suomalaiset tekevät isoja tekoja lähimmäistensä elämän konkreettiseksi parantamiseksi. Näistä ei puhuta mitään. Vain kepillä kiekkoa lykkivä on sankari. Mitä järkeä tässä on?

Telkkarista saa nykyisin suurennuslasilla etsiä tutkimukseen perustuvaa ihmistä kehittävää tietoa. Jo kauan on mediassa keskitytty ihmiseen fyysisenä olentona. Koskahan keksitään, että ihmisellä on aivot?

Etelästä katsottuna olemme länsisuomalaisia, siis lehti Länsi-Suomen Sanomat.

On rikollista kupata eläkeläisiltä yleveroa näin ala-arvoisista ohjelmista. Periaatteessa en ota yhtään maksullista kanavaa. On väärin ajatella vain nuoria. Nuo mustavalkoiset on nähty silloin kun muuta ei tullut.

Enää ei todellakaan uskalla syödä kuin itse kasvatettua ruokaa. Kannattaisi tutkia jatkuvasti kaikki myyntiin menevä ruoka. Loppuisivat ehkä ihmeelliset vatsatauditkin. Nyt ihmisiä näyttävät myrkyttävän kotimaisetkin ruuankasvattajat. Kiitos tiedosta valppaalle medialle!

Harmi, kun M. Lumio ei enää hoida Vaasan asioita, todella harmi. Toimelias mies...

Sähköautojen latauspisteiden tarjoamisesta tulee uusi p-laki.Pyöräilijät eivät maksa?

Korsholmanpuistikon liikennevalojen ajoitus ihan päin p:tä, joka risteykseen joutuu pysähtymään punaisiin. Punaisesta aallosta vihreä, kiitos.

Ihmettelen suuresti miten vaasalaiset suhtautuvat mahdolliseen oman lehden menettämiseen. Iloisesti vaan mietitään Ilkka-lehdelle uutta nimeä.

Sportin vika on toimistossa.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi