Lukijoilta: TEKSTATEN

Allan Salorannalta hyvä kannanotto ilmastovouhotukseen. Vihreät ovat huomanneet että tämä tuo ääniä ja Rinne jää heidän vangiksi hallituksessa, koska sitä hän ei halua jättää! Jopa presidentin kannanotot välillä perin merkillisiä. Asia on tärkeä mutta ensin suurten maiden pitää tarttua asiaan, ei ilmasto kylmene sillä, että pieni Suomi vähentää lehmiä tai bensa- tai dieselautot kielletään!

Voi olla, että olen veteraani mutta varusmiespalveluksessa naiset ja miehet samaan tupaan . Jo on aikoihin eletty. Voi sanoa, että kyllä naapuria naurattaa.

Jos puhuessasi änkkäät ööö, äää, niinku ää öö jokaväliin, on sinulla työpaikka tv-uutisten ulkomaantoimittajana Lontoossa, Strassburgissa tai jopa Washingtonissa.

Eihän rantarakentaminen tarkoita sitä, että talot rakennetaan mereen kiinni, vaan ranta-alue mahdollisine bulevardeineen jätetään vapaaksi ja kaikkien kuljettavaksi. Esim. Niemeläntien rannanpuoleiset rakennukset eivät edusta oikeanlaista rantarakentamista.

Hoi kaikenlaiset päättäjät, me täällä maalla myös elämme, teemme töitä, tarvitsemme autoa ja ja kunnostettuja teitä, että pääsemme kauppaan, pankkiin ja lääkäriin, niihin matkaa 25–50 km. Kaikki ei asu kaupungissa yleisten kulkuneuvojen vieressä.

On se kumma, kun Kirkkopuistikko on tullut suosituksi paikaksi, jos vielä tulis pyörämiehiä. Kaivinkoneita ja kuorma-autoja on kulkenut koko kesän, tänä aamunakin vähän yli viisi alkoi jyrääminen. Taitaakin se akkutehdas tulla, johan sitä on hössötelty kuukausikapalla. Taitavat tulla Ikean kanssa yhtä aikaa, kun täytyy johtajalle palkata apuri. Taitas olla paras ottaa heti useampi, ettei tule hoppua.

Palosaaren kirjaston sulkeminen on törkeä teko Vaasan valtuustolta. Hävetkää. Antakaa mummojen ja lasten pitää kirjastonsa. Vaasassa virassa olevat mustasaarelaiset lomautettava että saamme pitää palvelumme Vaasassa. Tai maksaisivat sitten veronsa Vaasaan.

Hallitus voisi vaatia myös muovinkeräyspistettä joka pihan parkkipaikalle. Ja joka marketin parkkipaikalle. Kerrostalot, nyt on aika kierrättää kiitos.

Kaupunki voisi tehdä Palosaaren asukasyhdistyksen kanssa sopimuksen; kirjastoa ei lakkauteta kunhan yhdistys vetää rakentamiseen liittyvät valituksensa pois.

Wasa Stationin sijoituspaikka olympiakorttelin vieressä ei ole varmaan kovin kiinnostava. Esim. Lahden Sibeliustalon sijainti houkuttelee paljon enemmän tapahtumien järjestäjiä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi