Lukijoilta: TEKSTATEN

Kun tätä tutkittua tietoa nyt alkaa valmistua eläinten hiilijalanjäljestä, niin laittakaa tieto riittävän usein ja riittävän selvästi näkyviin tiedotusvälineissä, koska se on pahinta myrkkyä näille kuplassa eläville ilmastoterroristeille.

Aamu-tv:ssä tutkijat esitti: pensa ja diesel kortille. Voi hyvä sylvi! Tähänkö on tultu. Pankaa nyt jäitä hattuun idealistit. Tehkää nyt jotain ennen kuin meiltä viedään kotimainen ruoka ja toimeentulo tässä maassa. Missä keskusta luuraa?

Ei se mumma varmaankaan sujahtanut potkupyörällä, vaan varmaankin pyöräpotkurilla.

Tässä ensialkuun ilmastoahdistukseen toimenpiteitä. Huoneiden lämpötila 17 asteeseen, autoliikenne lopetettava keskikaupungilla ja katuvalot sammutettava. Lopetettava syyttömien lehmien syyllistäminen.

Kansanedustajilta taksi- ja lento-oikeudet poistettava muistutuksena bensa- ja diesel-polttoaineiden kortillepanoyrityksestä. Ministeri Haavisto myi sähkönsiirtoverkot ja nyt jokainen kuluttaja maksaa julmat sähkön siirtohinnat. Vihreä liike vie meidät 1800-luvulle omassa ideologisessa hölmöydessään.

Hyvät vesijumpan vetäjät, koittakaa nyt tulla ajoissa paikalle, kun ei ne laitteet tahdo toimia.

Nykyinen hallitus tekee kaikkensa tuhotakseen Suomen talouden. Kohta maaseudulla on pari miljoonaa työtöntä, kun autoilu tehdään järjettömän kalliiksi.

Vepsun ottelut olivat umpisurkeita mutta jotain positiivista sentään oli eli valmentaja sai lähteä ja otteluiden parasta antia olivat makkarat.

Me joiden mielestä N-liiton hyökkäys Suomeen 1939 oli laiton, niin laitammeko Turkin matkustuskieltoon? Mennään Kreikkaan tai Kyprokselle, minä ainakin äänestän nyt lompakolla enkä enää Turkkiin matkusta.

Minäkin olen havainnut romut mutta olen ajatellut keskittyä pitämään omat nurkkani siistinä.

Päinvastoin koirista pitäisi maksaa koiralisää paikkaamaan kallista hankintahintaa ja ylläpitoa! Väitän, jotta koiranomistajat ovat terveempiä sekä fyysisesti että psyykkisesti vähentäen yhteiskunnalle koituvia kuluja. Itsekin ollut lyhyellä sairaslomalla viimeksi 7,5 vuotta sitten.

On tämäkin nyt nähty kuinka tyhmä kansa tätä Suomea asustaa tai varsinkin päättäjät sekä tutkijat. Miettikääpä nyt tätä viimeistä polttoainejakelu juttua. Tää on jo liikaa. Harkitsen muuttoa Eurooppaan, missä ei olla näin hulluja päästölukujen palvojia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi