Lukijoilta: TEKSTATEN

Höpö höpö Tolppanen! Demarilla kiva mennä toisten taskuille, kuuntele viisautta ja perukaa stationi, kouralliselle ihmisiä on turha rakennella musiikkisalia kun niitä on jo kaupungissa.

Kysynpä vain, millä tavalla ja missä vihreät ovat aloittaneet muokkauksen Haaviston puolesta?

Ely vai oliko se älykeskus? Saatta piäniä aivan atoomiiksi jääsookanna. Mä kansakoulu–rippikoulupohojalla takaan, jotta jäät menöö ittestänsä Kyröönjoesta joka kevät, tästä pualhen.

Jos yleissitovuus poistetaan, pelkona on, että neuvottelutaidottomat ja -kyvyttömät joutuvat riiston kohteiksi, eli joutuvat tekemään lähes ilmaista työtä. Rikkaitten ahneus on pohjaton.

Tolppanen totesi Wasa Stationista, että kaupungilla menisi vieläkin huonommin ellemme tekisi mitään. Koko ajan pitäisi tehdä jotain. Tiedoksi vain, että on paljon asioita, jotka ovat vuosia olleet retuperällä Vaasassa. Me emme tarvitse Wasa Stationia!

Nyt kun ilmastoahdistus alkaa olla käsitelty, voidaan siirtyä maaperäahdistuksen kautta vesistöahdistukseen, jota Vaasassa on jo vähän harjoiteltukin.

Jättäkää nyt jo rauhaan nuo tyhmät jos ne ei halua lapsiaan rokottaa. Omapa on asiansa ja lapsi sitten sairastuu!

Eikö Maria Tolppanen tiedä että arvonlisävero menee valtiolle eikä kaupungille.

Onkohan Tolppanen nyt oikein ottanut asioista selvää, kun hän tarinoi, että kaupunki saisi Wasa Stationin toteutuessa runsaasti tuloja mm. yritysten arvonlisäverosta. Että sellaista faktatietoa kaupungin pääpäättäjillä!

Mies todella paikallaan, nimittäin senioribussi kahden kulljettaja. On kohtelias ja auttavainen.

Onhan se ihme kun on varaa pitää täysvalaistus potkupallokentällä keskellä päivää mutta ei kuitenkaan ole varaa pitää katuvaloja pimeällä eikä vaihtaa rikkinäisiä lamppuja ehjiin.

Jos äänestysikää lasketaan, tulee luontevasti vihreistä Suomen suurin ja vaikuttavin puolue. Eiko ole selvä asia?

Mitä Vaasassa on maailman eniten, no liikennevalo-ohjattuja risteyksiä tietysti, suhteutettuna taajaman kokoon, väkimäärään, risteyksien kokonaismäärään, autojen määrään, autoilla siellä ajettujen kilometrien määrään, katuverkon kokonaismäärään, jne. On hienoa, että meillä on sentään noin paljon maailman eniten juttuja!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi