Lukijoilta: TEKSTATEN

Kaikennäköistä poliittista hössötystä, kun ihmiset eivät itse tajuaisi mitään. Sukupuolineutraali, ilmastokriisi, peliriippuvuus, naisten osuus varusmiespalveluksessa, ja siellä varsinkin yhteiskämpät, kannabiksen vapauttaminen jne. Kaikki sen takia, että hallitusta näyttää linjaavan vihreät. SDP on luopunut työmiehen käsityksistä siitä, kuinka eletään.

Sillä kuka teistä on, joka tahtoo tornia rakentaa; eikö hän istu ja laske kulutusta, jos hänellä on varaa sitä täyttää.

Kiitos liikuntatoimelle, että olemme saaneet valvojat urheiluhallille.

Kyllä SDP:n Jukka Gustafsson kierteli A-talkissa kysymyksiä Veikkausta käsiteltäessä ja kehtasi vielä sanoa, ettei tässä nyt kannata syyllisiä etsiä. Joopa joo, eihän niitä syyllisiä silloin saa etsiä kun herroista ja varsinkin demareista on kyse.

Tottakai maakuntakeskus, teknologiakaupunki ja historiallinen Vaasa tarvitsee oman suomenkielisen lehden.

Pörssiyhtiöissä meneillään laajat yt:t, vaikka tekevät voittoa. Valtio, kunnat velkaantuvat. Rinne lisää väkeä. On aika pistää kaikki valtiolta palkkansa saavat kk:ksi lomalle. Ministeriöt, k-edust. kaikki. Terv.palv. ei. Lakkauttakaa Sitra, Suomen pankki.

Kuule minä itse. Millainen ongelma, millaiset muut asukkaat? Missä vika?

Vaasan kaupat voisivat ottaa kilpailukeinoksi sen, millä kielellä kassat ilmoittavat ensin hinnat. Joku saisi kerättyä suomenkieliset asiakkaat itselleen.

Herranjestas, kuunnelkaa Järviradiota, se on hyvä hyviä juttuja ja musaa.

Mielestäni ihminen saa asua kodissaan niin kauan kuin tulee itsenäisesti toimeen.

Huutokauppakeisaria kun katselee, niin siinä kiteytyy kaikki mikä junttila olemme. Myötähäpeä on niin valtava, että ihmettelen kuinka fiksuna pidetty julkkis pilaa itsensä osallistumalla moiseen. Enää puuttuu ehdokkuus vaaleihin.

Asukasyhdistykset eivät aiheuta kaupungille kuluja, valtuusto päättää. Ei kannata levittää väärää tietoa!

On moraalitonta, kun henkilö kantaa kassikaupalla puoli-ilmaista tavaraa yleishyödylliseltä avustuskirpparilta ja vie lähiseudun kirppareille omaan pöytäänsä myyntiin. Todelliset tarvitsijat jäävät ilman.

Vaasan Sport, ammattijääkiekko on tulosurheilua eli tulos tai ulos. Jämsä ja Pajuluoma ulos sekä Nevalainen saa lähteä samalla.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi