Lukijoilta: TEKSTATEN

Voiko suunnistuksessa voittaa SM-hopeaa edustaessa ruotsalaista seuraa? Tulosluettelossakin luki Ruotsi. Jos kyseessä olisi kaksoiskansalaisuus, niin kyllä kai suomalainen seura pitäisi näkyä. Eli nyt neljänneksi jäänyt Sanna Kauppila jäi ilman hänelle kuuluvaa SM-pronssia.

Tiedoksi vain, että nopeusrajoitukset koskevat myös ns. jatkeita.

Sinä herranjestas!! Olen täysin samaa mieltä ja meitä on paljon! Kuuntelen vain Radio Suomen ohjelmat.

Nyt pitäisi Vaasan palloiluseurojen ymmärtää, että halvalla ei saa hyvää. Ensin pitää olla rahaa ja tietoa osaajia, johon myös tarvitaan rahaa, kun sitäkään ei omasta kylästä löydy. Älkää lähtekö mopolla edes yrittämään. Munaatte koko kaupungin.

Miksi media informoi aina kellojen siirtelystä? Viisareitaha n siirrellään ja kellot pysyy paikallaan, jos nyt ei siivoteessa siirrellä.

Kiinnostais tietää miten Greta aiotaan saada kotikonnuille lentämättä. Ja mitenkähän sitä on kuskattu ympäri Amerikkoja.

Suomeen on perustettava hallituksen toimesta työryhmä, joka selvittää maan kokonaan asuttuna pitämisen kustannukset ja haitat/ hyödyt.

Ehkä joka suvussa pitäisi istua alas ja tehdä suunnitelma, miten suvun tulevat vanhukset hoidetaan hautaan ihan suvun omin voimin ja varoin.

Lääkärit ja heidän oma liitto ovat aina vastustaneet, että lisätään lääkärien määrää. Miksi? Siksi! Näin pystyvät aina vaatimaan lisää ja lisää etuuksia myös valtaa. Ette ole yläpuolella meitä muita kansalaisia.

Olisikohan Palosaaren kirjaston säilymiselle paremmat edellytykset, jos ette vastustaisi kaikkea rakentamista? Asukkaat tarvitsevat palveluita, mutta myös palvelut asiakkaita.

Ilmastoaktivisteille tiedoksi , poltan puita joka päivä pesässä ja syön punaista lihaa.

Painoin virran pois puhelimesta! Avasin uudestaan, näytössä luki Nokia! Ei voi olla totta! Hormit nuohottu 2 viikkoa sitten!

Vihreä idea. Laitetaan polttoaineet kortille. Kaikille tasapuolista!

Seuraavaksi lihaville vero. Oisko niin, että kun menee 100 kg yli niin roima vero. Tai itse maksaa sairauskulunsa ja palkattomat saikut.

Vai ette te tarvitse Wasa Stationia! Me tarvitsemme ja meitä on paljon!!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi