Lukijoilta: TEKSTATEN

Satamatie. Silta olisi minusta paras ratkaisu , mutta sen kannattaisi tulla vanhan kaatopaikan taakse, siitä moottoritielle ja samalla ohikulkutielle. Valmiit rampit ja ohjaisi pohjoisen liikenteen pois kaupungista. Jos liittymä menee kauemmaksi, tilanne muuttuu.

Palosaaren kirjaston lakkauttaminen yhtä järjetön kuin Jupiterin alasajo. Valmiiden rakenteiden lopettamin on huonointa mitä olla voi. Laittakaa pari korkeapalkkaista johtajaa lomalle, niin säästöt yhtä suuret, jos ei suuremmat. Vaasan henkilöstömenot valtavat verrattuna vastaavan kokoisiin kaupunkeihin, mutta eläkeläisiltä ja lapsilta kirjat pois.

Kiitos Jocka Träsbäck hyvästä Yrittäjät ovat maamme selkäranka -kirjoituksesta. Asia on juuri näin. Terveisin yksinyrittäjä.

Ilmastoteko: Valot pois moottoritieltä: 1. Ei ole vastaantulijoita. 2. Ei ole jalankulkijoita eikä muitakaan hitaita. 3. On ajovalojen käyttöpakko.

Mitä maksaa seniorihissi kerrostaloon? Tarvetta olis.

Maahanmuuttovirasto sai lisärahaa 4,7 milj. ja vielä ict-osaston kehittämiseen 1,1 milj., mutta ei vanhustenhuoltoon ole varaa antaa lisärahaa. Sellainen hallitus nyt on.

Kyllä keskittymiskyvyn hajoamiseen voi mietiskellä ja joogata, se on laastari jolla hoidetaan seurauksia mutta ei juurisyytä. Adt:n todellinen syy on älylaitteet ja niiden välittämä kelvoton sisältö. Keskittymiskyky on mahdollista palauttaa täysin: näytöt pois ja keskustelemaan elävien ihmisten kanssa kiirettä ja kasvotusten.

Ja just kun olin oppinut, ettei posti jaa tiistaisin, niin sitten jakaakin mutta ei sitten maanantaisin taikka perjantaisin tai...

Koska niitä psykologisia soveltuvuustestejä aletaan tekemään hoitoalalla koko henkilökunnalle, ei narsistisen luonteen omaava kelpaa hoitoalalle.

Ilman muuta musiikki- ja kongressisali täytyy nyt rakentaa. Sitä on odotettu jo ikuisuus. Ilman kunnollista ja tilaavaa salia musiikkitähdet ja isot kokoukset kiertävät Vaasan kaukaa, kuten nyt tapahtuu.

Digitalisaation myötä jokaiseen päivään on tullut pelko. Monenlaiset vaarat uhkaavat digilaitteiden maallikkokäyttäjää. Ennen puhelin ja radio olivat vaarattomia, rahat pankissa turvassa. Nyt arki on aivan hirveää. Liian vähän osaava voi hetkessä menettää itsensä, rahansa ja omaisuutensa.

Voitaisiinko antaa brittien sössiä pari kuukautta itsekseen? Olemme tosi kyllästyneitä brexitistä!

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi