Lukijoilta: TEKSTATEN

Suomalaiset saavat ajaa isoilla katumaastureilla, koska meillä on syntynyt huomattavaa päästövähennystä, kun emme ole rakentaneet tie- ja katuverkkoa, vaan kulku-uria.

27.10.2019 Mtv:n klo 19 uutisissa tuli paljon puppua viininviljelyn mahdollisuuksista Suomessa. Mtv:n kannattaisi tutustua Sundom Wine oy:hyn Vaasassa.

Palosaarelta on lyhyt matka pääkirjastoon. Lyhyempi kuin Suvilahdesta, Huutoniemeltä, Ristinummelta, Gerbystä jne. jne. mistä kirjasto jo lakkautettu tai sitä ei koskaan ollutkaan. Pääkirjasto riittää kaikille.

Tämän päivän ilmastoteko on ajaa päästöhuijatulla saksalaiskotterolla, jossa ei ole valoja eikä vilkkuja.

Koirat vaan verolle. Niille on rakennettu koirapuistoja ja uimarantoja jne. ja paljonko niitä hurttia ja räksyttäjiä onkaan. Omistaja kattoo vierestä kun tuli hätä yhtäkkiä juuri portinpielessä. Ja sitten vaan eiku menoksi. En voi mitään, mutta en tykkää.

Eivätkö vaasalaiset halua ymmärtää, että Wasa Stationista tulee monitoimitalo, jonka käyttöaste on yli 80%. Kaupunginorkesterin osuus on siis pientä, mutta konferenssien ja muiden osuus suurta. Antti Tuiskun tapaisia poppareita tullaan näkemään sitten Vaasassakin.

Jos olisin Kekkonen, Suomessa olis kaksi puoluetta, konservatiivit ja liberaalit. Ja 175 enemmistöpaikkaa.

Niin se maailma vaan muuttuu, kun autoissakaan ei lain mukaan tarvita takavaloja päiväsaikaan, satoi tai paistoi.

Otsikko Pohjalaisessa ilmoittaa, että Vaasan kissatalon väki ei luovuta. Ja sen huomaa. Näitä kissatalojuttuja on Pohjalaisessa solkenaan. Jotain rajaa. Aihe ei liene aivan asunnottomuuden ydintä.

Emme siirtyneet talviaikaan vaan normaaliaikaan.

Kiitos Kirka-musikaalin esittäjät, paras musikaali, jonka olen nähnyt. Kaikki oli hyvää.

On äärimmäisen röyhkeätä, että metsänsä hyvin hoitava Suomi joutuisi ostamaan päästöoikeuksia metsänsä hakanneilta EU-valtioilta! Ei järjen hiventä. Terveisiä hölmölään!

Pekka Haaviston toiminta ja tietämys sekä rauhallinen esiintyminen esim. Ylen Ykkösaamussa puhuvat itse puolestaan, ei siinä mitään suurta rummutusta tarvita. Muilla puolueilla on tekemistä etsiessään samantasoista ehdokasta.

Kissatalon rahat kirjastoon.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi