Lukijoilta: TEKSTATEN

Hameskangas on hankittava poliisipäällikkö Risto Lammille. Ei tohori kantaansa paliastaa Ohisalon lisäyllytyksestä kakaraan huumeeren käythön.

Kyllä siinä nyt kelpaa herrojen kuvassa hymyillä, kun veronkorotuksella viedään eläkeläisiltä viimeisetkin ruokarahat.

Lentoveroa ajavat ihmiset ovat kateellisia, yhden asian liikkeen vouhottajia, joilla itsellään ei ole verotettavia tuloja.

Mitä Palosaaren asukasyhdistys tekee sille asialle, et palosaarelaiset lapset saisivat käyttää omaa lähikouluaan. Kuuluuko teidän agendaan lapset lainkaan?

Miksi hehkutetaan Vaasan sähkön tulosta ja asiakasmäärän kasvua, kun sähkön ja lämmön myynti on vähentynyt paljon viime vuoteen verrattuna. Onko hankittu pienasiakkaita ja menetetty suuria? Vuotta 2018 rasitti kertaluonteinen yksittäiserä 5 m€, joten tämän vuoden tulos melkeinpä huonompi kuin 2018, kun enemmällä asiakasmäärällä vähemmän myyntiä! Harrastaako Pohjalainenkin otsikkojournalismia?

Kaupunginjohtaja vaihtoon, ei osaa kuin korottaa veroja vaikka kaupungin kulut aivan valtavat.

Vaasan verotus kiristyy siis 2,43 %, eikä 0,5 kuten Pohjalainen kertoi 1.11.!

On meillä täysin vastuuton sisäministeri vihreiden Maria Ohisalossa. Ensin Ohisalo kyseenalaistaa poliisin toiminnan järjestyksenpidossa ja sitten näyttää vihreää valoa päihteiden käytölle.

Sattumalta kuulin ja tyrmistyin. pienessä asunto-osakeyhtiössä Palosaarella hallituksen jäsenten vuosipalkkio on 600 euroa ja puheenjohtajan palkkio vielä paljon suurempi. Kallein Vaasassa. Em. taloyhtiössä hallitus on kaikki palvelut ja kunnossapitohoitotyöt ulkoistanut. Hallitus vain istuu tumput suorina ja sivusta seuraa miten palkkioita kertyy. Kuinkahan kauan? Ei se ole narri joka narraa vaan se, joka antaa itseänsä narrata.

Höpö höpö, kaikki eivät voi olla yrittäjiä! Suomen yrittäjien koko johto hakee valtaa pöytiin jossa voisi määräys- ja alistusoikeutta lisätä alamaisiin. Yrittäjät, ei kaikki, marisevat aina sitä samaa virttä: syy kaikkeen on yhteiskunnan maksut ja eri luvat, yrittäminen on omia valintoja!

Reko Kauranen kysyi 31.10. mielipiteessään mutta jätti vastaamatta ja siirtyi harvinaisen nopeasti kertomaan raamatun ja jeesuksen lupaamasta pelastuksesta. Valitettavasti hän hylkää nöyrtymisen hyvän tekemiseen meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi maan päällisen elämän aikana.

Eikö Vaasan johtoa vaivaa, miksi vastaavan kokoiset kaupungit hoitaa hommat 2000 henkeä vähemmällä? Jos vaivaa, niin palkatkaa ulkopuolinen selvittämään. Ellei vaivaa: erotkaa. Riittää jo verojen ja maksujen nosto.

Kvarken Links suomalaisruotsalainen yhtiö, joka hakee nimiehdotuksia laivalleen vain englantilaisella kaavakkeella. Eikö suomi, ruotsi olisi paikallaan, kun matkustajatkin on täältä läheltä enimmäkseen?

Kyllä vihreä politiikka on tuhon tiellä.

Taas tänäänkin lehmät, hevoset, vasikat, varsat ym. laskeutuvat pakkasessa nukkumaan kuravelliin, kun niitä hoitava ihminen niin pakottaa. Eikö eläinten hyvinvoinnista välitä enää kukaan? Eläinten kärsimys vähenisi, jos niitä hoitava ihminen asettuisi eläimen asemaan.

Kuka oli niin tollo, että meni esittämään ja ehdottamaan Suomen rahaministerille lentoveroa! Suomi, joka muutenkin verottaa meidät näännyksiin, ei tarvitse enää yhtään uutta veroa!

Vaasan Sport, käsittämätöntä, että mitään ratkaisuja ei kyetä tekemään. Kausi on pian taputeltu. Haluaako Sport pelata lopun kauden tyhjälle katsomolle? On se kumma, että ei ole munaa tehdä ratkaisuja. Hamekangasta johdolle ison laivan lastin verran. Pitäkää tunkkinne.

Uskon kyllä jumalaan mutta en kirkkoon. Kristinuskon pyhä kolminaisuus; mietipä sitä ihan aikuisten oikeasti, ei mene tajuntaan, monimutkaista,miksi.

Taas sai Vaasa oikein valtakunnallista imagomainontaa, kun tuleva laajan päivystyksen keskussairaala oli tilastokärjessä, valitettavasti vain väärässä kärjessä. Puroista se jokikin kasvaa, kun toisaalla ihmetellään kun väki ei seudulla lisäänny.

Rinne, Reetta ja vihreät Delhiin Intiaan kertoon lihan syömistä.

Onpas vaasalaisilla nyt kova hinku päästä rakentamaan mustasaarelaisten pelloille.

Maksan iloisesti veronkorotuksen, jos roponi menevät Palosaaren kirjastoon.

Rescue-koirille lentovero+koiravero! Katukoiria lennätetään tauteineen, päätyvät koiratarhoille kun eivät sopeudu ihmisen yksiöön, käytöshäiriö tullut jo lentokoneessa. Kissataloissa 20 kissaa yhdessä huoneessa = häkkielämä. Antakaa eutanasia.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi