Lukijoilta: TEKSTATEN

Vaasan Sport on meidän kaikkien vaasalaisten seura! Riippumatta sosiaali-ekonomisesta taustasta, toisin on VPS (vepsu).

Vaasan akkujuna on jo menny. Kiinalaiset on kiinnostuneita, jos Vaasa rakentaa kaiken valmiiksi, ettei tartte ku tulla taloon. Kaustisen lithiumkaivos vois aloittaa ehkä 2022, jos ja jos. Akkuteknolokia on kovassa kehitys juoksussa. Jos herrat saa ähkynsä läpi ni Vaasas tehdään vanhan teknolokian akkuja, jokka ei kelpaa kenellekkään.

Lapset vaan verolle. Moni on pahantekijä. vanhemmat kattoo vierestä, eivätkä kiellä. Taas täällä Gerbyssä postilaatikoita rikottu. Eikö voida tehdä mitään? Lapsille rakennettu leikkipuistoja yms. Kaikki rikotaan.

Jo on aikoihin eletty kun Vaasan poliisipäällikkö ei osannut ottaa kantaa huumeiden käytön rangaistavuuteen. Joko nyt uskaltaisi kun poliisiylijohtaja antoi sanat suuhun?

Kyllä rakastuminen on pahimpia tunneriepotuksia, mitä ihmislapsi voi elämässä kokea. Kuin laitettaisiin tehosekoittimeen ja täysi vatkaus päälle. Tästä kun selviää...

Yritin päästä terveyskeskuksen lääkärille Vaasassa. Hoitaja sanoi: soita ensi viikolla, sitten on aikoja jaossa ja menee ensi vuoden puolelle. Miten on mahdollista, että joudun odottamaan yli 2 kk lääkärille pääsyä? Hoitotakuu? Menenkö yksityiselle ja maksan väh. 100e? Ei ole varaa eläkeläisellä.

Lähistöllämme on ruotsinkielinen Porvarinkadun koulu. Juttelin parin koulua käyvän tytön kanssa. Koulu ja opettajat ovat kivoja eikä ketään kiusata. Miten tällä koululla onnistuu ja muilla ei?

Vaasan talous on pahasti kuralla ja kaupunginjohtaja Häyry panee kansan maksamaan. Parempi vaihtoehto on vaihtaa Häyry ja koko virkamiesjohto.

Mtv: n urheilu-uutiset uutisoi raveissa tapahtuneesta kolarista, mutta ikinä eivät uutisoi ravituloksia, vaikka olisi kuinka iso ravitapahtuma, vain kolarit kiinnostaa.

Koskahan Alkon ylin johto on viimeksi esittänyt osanottonsa viinan aiheuttamien uhrien omaisille, vai onko firman voitot ja johdon ylisuuret palkat esteenä pyynnöille?

Välillä ei voi kuin ihmetellä, kuka ihmiskunnan vihaaja ostaa vaatteita sisään marketeihin. Että mistä edes löytyy niin tyylittömiä ja ikävän värisiä vaatteita myyntiin. Antakaa meille nyt hyvänen aika mahdollisuus pukeutua tyylikkäästi myös Suomessa!

Mihin joutuivat valtion antamat miljoonat omaishoitoon viime vuonna? Menivätkö kankkulan kaivoon? Osaako kukaan kirstunvartija antaa täsmällistä selitystä tähän asiaan?

Onko tämä maa demokratia vai ylekratia? Kovin poliittisesti kallellaan on valtakunnan ykkösmedia. Eikä sitä vaivauduta edes peittelemään, ylimielisyys huipussaan.

Verotiedot julki. Kateelliset ja uteliaat taas kattovat. Mua ei kiinnosta. Rahaa voi tulla monesta paikasta.

Osakesäästäjät ry itkee kun Nokia ei julkistanut ennakkoon tulosvaroitusta, vaikka toimi sääntöjen mukaan. Osakkeissa on tietääkseni vanha totuus: kaiken voi menettää.

Intialaiset kulottavat miljoonia hehtaareja, Kaliforniassa palaa puoli osavaltiota, Amazonilla miljoonat hehtaarit sademetsää ja Suomen vihreät käyvät lihansyöjien ja maanviljelijöiden kimppuun oikein siunatulla porukalla, poliisia saa kuitenkin kivittää ja kannabista kasvattaa.

Kohta meiltä varmaan kielletään kynttilöiden poltto kodeissa ja hautuumailla. Maailman ilmasto pelastuu.

Kiitokset Palosaaren asukasyhdistykselle tällä palstalla 4.11. olleesta vastauksesta. Omana vapaa-aikanaan yhteiseksi hyväksi työtä tekevät ihmiset ansaitsevat suuret kiitokset. Kärkkäille voi suositella, että aina kannattaa perehtyä asioiden taustoihin.

Makustelvatko madot eri tavalla suurituloisten ja pienituloisten hautapaikalla!?

140e veronkorotus Häyryn mukaan ei ole mitään. Pieneläkkeen saajallekin verot nousee lähes satasen, mikä meikäläisen viikon ruokaan käytettävät rahat. Häyrykin vois olla viikon syömättä, niin näkee, miltä se 0,5 % korotus tuntuu.

Älä omaishoitaja Mikael anna periksi äitisi hoidosta. Kyllä vielä varmasti löytyy 1 ihminen tuosta lammaskatraasta, joka pitää puoliasi ja ymmärtää inhimillisenkin puolen. Tsemppiä työllesi ja äidillesi.

SAK otetaan tupakoitsijoille työaikaleimaus käyttöön, siitä tullee jo n. 20 min per päivä, eli 46 tuntia ilmaisia vapaita vuodessa.

Kenen vastuulla on täyteen ahdettu traktori, joka lähtee koulun pihalta koulun loppuessa ja hyppytunneille lähtiessä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi