Lukijoilta: TEKSTATEN

Surkeasti suunniteltu tämä Alskatintien työmaa. Liikennesumpun saa aikaan kuka vaan, sen välttäminen vaatisi jo osaamista...

Ihmettelen miksi Metsäkallion pururadalla mies traktorinvetoista lehtipuhallinta käyttäen yhtenä päivänä poistaa lehdet ja toisena millin lumikerroksen. Eikö tässä olisi säästön paikka?

Eipä piispojen, eikä myöskään monenkaan papin taholta ole tullut tukea Päivi Räsäselle, joka on puolustanut kirkkolain mukaista Raamatun auktoriteettiin perustuvaa suhtautumista prideen ja avioliittoon. Päivi on nyt oikeudessa syytettynä totuuden esille tuonnin vuoksi. Vaikenemisellaan ja osanotollaan piispat ja papit ilmaisevat hyväksyvänsä epäkristillisen toiminnan Suomen luterilaisessa kirkossa. Tässä ollaan tekemissä myös sananvapauden kanssa. Etenkin kristittyjen ja aitoa avioliittoa kannattavien sananvapaus on nyt uhattuna aluksi lievemmin mutta jos periksi annetaan, tilanne tulee pahenemaan.

Koska Suomessa herätään ja heitetään kansainväliset hoivayhtiöt ulos rosvoamasta sairaita ja vanhuksia. Valvonta löperöä ja korruptoitunutta.

Verotietojen piilottaminen tarkoittaa, että tuntee saaneensa turhan suurta palkkaa. Yksinkertaista, mutta totta.

Voisiko hirvialueilla laskea nopeusrajoituksia huomattavasti, että useimmat kuskit näkisivät edes huomisen päivän?

Mustasaaren mielestä Vaskiluodon raskas liikenne voi hyvin kulkea kaupungin keskustan läpi, mutta ei Vikbyn peltojen vierestä. Todella itsekästä, nurkkakuntaista ja lyhytnäköistä ajattelua. Tämäkin kiista todistaa, miten tärkeä kuntaliitos olisi. Yhtenä kuntana satamatie tehtäisiin ilman kädenvääntöä ja pikkupolitikointia.

Intian Delhin ilmanlaadun uutisista nähtyäni ehdottaisin Pohjanmaan vihreille sivukonttorin perustamista ongelmien ytimeen ja jättämään suomalaiset viljelijät ja lihansyöjät rauhaan.

Ajatelkaa, jos Suomessa olisi valtionkirkko jolla on jopa verotusoikeus, mutta samaan aikaan sen pyhimmän teoksen siteeraaminen olisi vihapuhetta. Siis mua naurattaa tosissaan niin mahdoton ajatus, eihän sellaista voisi tapahtua edes Neuvostoliitossa.

Lääkärit, hammaslääkärit, kampaajat ym. voisivat pysyä sovitussa ajassa, ettei tarvitse käyttää aikaa jopa puolen tunnin odotteluun. Työajalla saatu aika voi tehdä lähes 2h katkon työaikaan. 10 min. odotuksesta –10% hinnasta niin eiköhän siinä aikataulut pidä paremmin.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi