Lukijoilta: TEKSTATEN

Aika erikoista, että tasavallan ykkösnainen lähtee hyökkäämään julkisesti suomalaista laillisia elinkeinoja vastaan ja hengenheimolaiset vielä palkitsevat suomalaisiin tuotantoeläinten kasvattajiin kohdistuvat syytökset.

Olen samaa mieltä kanssasi Markku Sirviö. Asiakkaana kokemani on tämä: pta:lla henkilökunnalla halua hoitaa hyvin, mutta liian vähän työaikaa ajatella potilaan asia loppuun asti. Valitaan ensin mieleen tuleva ratkaisu, jota kokeillaan ja potilas ulos seurannatta. Voimia koko henkilökunnalle.

USA eroaa Pariisin ilmastosopimuksesta, ei hätää, vihervasemmisto, kepu ja RKP kyllä hoitaa asian niin, että suomalaiset putsaa ja maksaa USA:nkin puolesta maapallon siivoamisen törkyistä.

Televisiossa ihmetellään miten susiongelma pitäisi hoitaa, no sehän on hyvin yksinkertainen juttu, keskustelemalla, susien kanssa!!

Mistä Toni Viljanmaa ostaa lätsänsä?

Simo Peura jää historiaan piispana joka vei väen väkisin piispanistuimen llapualta pois. Ei ymmärtänyt että Lapua on meille pohjalaisille hengellinen kehto. Seinäjoki taas on kaiken maallisuuden ja kaupallisuuden ilmentymä.

Eikö poliitikkojen hyökkäys autoilijoita kohtaan täytä vihapuheen tunnusmerkit? Tuore asia. Oikeusoppineelle työtä!

Siinä nähdään miten ay-pomot ansaitsevat hyvät tulot. Tuleekohan /nousevatko ne sitä mukaan kun polkevat työntekijöitten palkankorotukset miltei nolliin? Hoitohenkilökunnalla ei nouse palkat millään, oli sitten yötä päivää, pyhineen töissä. Lakkoonkaan ei saa mennä, kun pitää olla suojatyössä. Nyt jo ei ole tulijoita, joudut tekemään tuplavuoroja usein. Pitäisi varmasti haastaa kaikkia hoitajia irtisanoutumaan! Siinä sitten olisi miettimistä. Ruotsissa hiljan yhden sairaalan lähes koko sairaanhoitajamiehitys irtisanoutui. Otanpa selvää miten kävi.

Kuka uskoo joulupukkia? Ne samat jotka uskoo Häyryä ja Karjalaista ja vaasalaisia valtuutettuja. Herrat kertoivat vuoden Pohjalainen-lehdessä kuinka Vaasan talous on kunnossa ja paranee, samaa säesti Strand ja Berg ja nyt Tolppanen. Toisin oli totuus kun nyt verot ja maksut nousee. Kiitos Gräsbeck ja Tuominen kirjoituksistanne, olitte 100% oikeassa.

Mitähän yhteyttä on mummoilla ja susilla? Molempia vihataan ja vainotaan Suomessa yhtä tehokkaasti.

Onkohan meillä sudenkielitaitosta ihmistä, joka voisi toimia tulkkina osapuolten kesken?

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi