Lukijoilta: TEKSTATEN

Arja Miettinen. Hyvä kun jaksat puolustaa ikäihmisten kuntosalia.

Nimeä yhdistyvälle lehdelle miettiessäni ei mieleeni tullut jostain syystä Ilkka Pohjalaista. Ilmeisesti liian yksinkertainen ja naseva. Nyt kun olen lukenut Pohjalaisesta Ilkka Pohjalainen -nimen se tuntuu ainoalta oikealta. Nimi on kirjoitettava nimenomaan ilman väliviivaa, molemmat nimen osat/sanat isoilla alkukirjaimilla, siis yhtyneen Ilkan ja Pohjalaisen nimi kuuluu olla etunimi Ilkka sukunimi Pohjalainen. Kalskahtaa komealta.

Myös Posti oy:n hallituksen on jätettävä paikkansa.

Olen Suomen kansalainen. En ole tyhmä enkä laiska. Olin työelämässä 38 v. Lapsia 3.

Kaksi asiaa, jotka ulkomaalaisilta jää Suomessa käydessään mieleen. Rikoksista ei rangaista ja täällä tulee hyvin toimeen. Suomalaiset ahkeria ihmisiä ja fiksuja.

Nyt 10+ henkilölle, joka on suunnitellut jouluvalot, niin kaunis kuusikin, ettei oikeaksi meinaa uskoa, aivan ihanat liikkuvat valot vankilan rannassa, suurkiitos, tulee hyvälle tuulelle kun ympäristö on kaunis.

SDP:n arvot ja Rinteen arvot on nyt huipussaan???? Että silleen!

Kaupunki on korvia myöden veloissa mutta onpa meillä näyttäviä toteemipaaluja, jotka on ylläpidettävä verovaroin.Valtuustossa ei näköjään löydä jäseniä, joilla olisi selkärankaa vastustaa urheilumafiaa.

Rinne puhuu p:aa. Kuinka paljon on SDP ja ay-liike heikentänyt viime 25 vuoden aikana kansalaisten elämää. Palkalla ei tule toimeen, verotus palkansaajilla ja eläkeläisillä. Ja kaikki omien ja kapitalistien hyväksi.

Sportin hyökkäyksen pitäisi päätyä laukaukseen maalille ja siitä 2. aalto reboundista sisään.Päätykiekkoilussa vastustajat ehtii puolustamaan.

Sport hävisi Saipalle kun puolustaja avasi huonosti, jolloin Saipa pääsi hyökkäämään ja teki voittomaalin 58 s. lopusta. Puolustusta parannettava paljon.

Eikös tupakka kuulu nykyään myrkyllisten aineiden listalle (parveketupakointi). Me sijaiskärsijät, apua!

Saako Suomessa järjestää vielä tilaisuuksia jouluaattona kirkossa niin, ettei ikkunoita tarvitse peittää?

Posti keksi säästötoimet, jätetään postimerkeistä liima pois. myynti lisääntyy x prosenttia.

Turha on Postin ontuvaa pelaamista sälyttää Antti Rinteen syyksi. Takavuosina yritin korvausta vastaan saada yli 80 v. mummun postia kesäasuntoon. Koko kesä siinä meni väitellessä. Vain vajaan kuukauden mummu sai postinsa. Kukkien kastelu olis hoitunut päivittäin. Että oli kangella käänneltävää meininkiä.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi