Lukijoilta: TEKSTATEN

Upouudet kestävän kehityksen kriteerit nostavat Kuuban ja Afganistanin maailman edistyneimmiksi valtioiksi. He,hehee.. Molemmissa maissa vallitsee kaikkialle tunkeva korruptio ja polttoainetta ei ole. Syntyvyys 0 ja kuolleisuus suuri. Päästöt pienet, kiertotalous.

Uusi vero? Sinkut ja ilman lapsia elävät maksaa korkeampaa veroa ja täten tukevat lapsiperheiden elämää. PS. Ne on aika hyviä veronmaksajia.

Iltaformulat. Undulaatit kiitävät ympäriinsä höyhenvana perässään. Turha huomautella seinistä ja muusta rekvisiitasta. Olo on kuin lennonjohtotornilla.

S-joen ideaparkki pröystäilee 400 000 kävijällä kahdessa viikossa. Se tekee noin 30 000 päivässä ja 2 380 uutta kävijä joka tunti. Ettei vain laskentaa suoriteta erikseen jokaisessa sadassa liikkeessä, ja sitten kaikki lasketaan yhteen. Saahan tangomarkkinatkin 35 000 lipun ostaneesta helposti 100 000 kävijää.

Kyllähän Kirkkopuistikon liikenteen pilaaminen ja siitä seuraava autojen väheneminen on kaikkien kirkkopuistikkolaisten mieleen. Lienee jopa koko projektin ajava voima.

Kun herrat mokaa, niin he siirtyvät sujuvasti palkalliselle sairauslomalle ja sen jälkeen heille etsitään hyväpalkkainen suojatyöpaikka. Jos oikein pahasti mokaa, niin laitetaan eläkkeelle runsaitten kultaisten kädenpuristuksien kera. Ei pääse duunari palkalliselle sairauslomalle makoilemaan, kun joutuu pois työpaikaltaan.

Kaikki pakko-ohjatut liikennevalot, joissa ei ole autoja tunnistavia antureita, tulisi heti sammuttaa. Paras ilmastoteko tälle vuodelle.

Nyt kaikki vanhemmat, joilla on yhteishuoltajuus, ajamaan asiaa, jossa lapsilisät ym. tuet jaetaan tasapuolisesti molempien vanhempien kesken. Tämä jos mikään on oikeudenmukainen ratkaisu. Tiedossa on tapaus, jossa toinen vanhempi käyttää tuet omiin tarpeisiin.

Kyllä niin on, notta Antti Rinne loppupeleissä torppas pakettilajittelijoiden työehtojen sikamaisen halpuutuksen. Olisko muuten joku Halla-aho pääministerinä estänyt moiset suunnitelmat? No ei olis, ja porvarit taputtais karvasia käsiään.

Eikö Palosaaren postille ole kerrottu, että lakko on ohi?

VPS! Helpompi olisi ollut pitää tiimi sarjassa, vähälläkin lisäsatsauksella! Sponsoreitakin on, eikö kolmikko luvannutkin jatkaa. Ykkönenkin on kova sarja, joten tarvitaan erittäin iskukykyinen tiimi, et nousuyritys onnistuu. Ei takuulla löydy montaa näiltä nurkilta! Hankkikaa kokeneita futaajia, ja hyviä ulkomailta, jos on yritystä nousta takaisin liigaan! Älkää ihmeessä antako nyt sitten pudota vielä alemmaksi.

KommentoiLuetuimmat kolumnit
  • Päivä
  • Viikko
  • Kuukausi